Ξένια Καλογεροπούλου για Γιάννη Φέρτη: «Μου είπε “ναι αγάπη μου, ελπίζω κι εγώ να πεθάνεις εσύ πρώτη”, γιατί είχε πολύ χιούμορ»

Το σπαρακτικό αντίο της ηθοποιού στον άντρα που αγάπησε όσο κανέναν άλλον.

Must Read

Εφτά μέρες πριν τα 86α του γενέθλια άφησε την τελευταία του πνοή ο Γιάννης Φέρτης,  σκορπίζοντας με θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Στον ηθοποιό, που υπηρέτησε με σεβασμό, για 65 ολόκληρα χρόνια, την τέχνη της υποκριτικής, θα έχουν την ευκαιρία, φίλοι και συγγενείς, να πουν το τελευταίο τους αντίο αύριο (16/4) στις 12:00 στο πρώτο κοιμητήριο των Αθηνών, όπου θα πραγματοποιηθεί η εξόδιος ακολουθία.

Για αυτήν την μεγάλη απώλεια του πολιτισμού μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open η πρώτη σύζυγός του, Ξένια Καλογεροπούλου.

«Η μισή μου ζωή ήταν με τον Γιάννη, τα νιάτα μου. Ήταν χαρισματική περίπτωση ανθρώπου και αγαπηθήκαμε πολύ. Και που χωρίσαμε πάλι αγαπιόμασταν…», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.




Για τον πρώην σύζυγό της, με τον οποίο αγαπήθηκε βαθιά, μίλησε η Ξένια Καλογεροπούλου στην εκπομπή «Happy Day» και εξομολογήθηκε πως: «Το μόνο που θέλω να πω είναι δύο πράγματα. Το ένα είναι ότι όταν εγώ έχασα την όρασή μου, ήρθε ο Γιάννης να με επισκεφθεί και μου είπε ότι του είπαν οι γιατροί ότι σε λίγο θα έχανε το μυαλό του και ήρθε να με αποχαιρετήσει κατά κάποιο τρόπο. Και ένα άλλο ότι κάποτε που περνούσαμε άσχημα γιατί είχα κάνει πολλές αποβολές, εγώ έκλαιγα και έπεσα στην αγκαλιά του και του λέω “Γιάννη, μόνοι μας, οι δυο μας θα τελειώσουμε τη ζωή μας, το μόνο που ελπίζω είναι να πεθάνω εγώ πρώτη”. Και μου είπε “Ναι αγάπη μου, ελπίζω κι εγώ να πεθάνεις εσύ πρώτη”, γιατί είχε πολύ χιούμορ», ανέφερε.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This