Παναγιώτα Βλαντή: «Στη σχολή κυνηγούσα να κάνω ρόλους μαμάδες και γιαγιάδες! Με είχαν κάνει να νιώσω άσχημα»

Must Read

Το χθεσινό επεισόδιο της εκπομπής «Πρωταγωνιστές» ήταν αφιερωμένο στην ομορφιά γι’ αυτό καλεσμένη ήταν μία από τις πιο όμορφες Ελληνίδες ηθοποιούς. Ο λόγος για την Παναγιώτα Βλαντή η οποία αποκάλυψε πως η ομορφιά της την δυσκόλεψε αρκετά στην επαγγελματική της σταδιοδρομία.

«Δεν είχα καλή σχέση με τον καθρέφτη, δεν ήμουν η «όμορφη του σχολείου». Η αδελφή μου ήταν η σταρ, εγώ ήμουν ένα ήσυχο παιδί και στο ντύσιμο. Ήσυχη, πολύ χαμηλών τόνων. Δεν με απασχολούσε, δεν είχα καλή σχέση με τον καθρέφτη και δεν με καμάρωνα», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Δείτε επίσης: Παναγιώτα Βλαντή: «Για την οικογένειά μου ήμουν η “γεροντοκόρη” γιατί δεν είχα παντρευτεί»

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον ρόλο της στην σειρά «Μαύρα Μεσάνυχτα» όπου υποδύθηκε την Σιλβή, μέσα από τον οποίο ξεχώρισε στο τηλεοπτικό κοινό.

«Δεν το περίμενα. Ήταν σέξι ο ρόλος, ναι αλλά δεν περίμενα ότι θα πάρει τόση μεγάλη έκταση. Λιγάκι με σόκαρε, πρέπει να σου πω. Ακόμα και σήμερα, Παναγιώτα με λένε στο δρόμο, αλλά η Σιλβή είναι ο ρόλος που αγαπάνε πάρα πολύ. Έχω κάνει πάρα πολλές δουλειές μετά και καλές, όπως και θέατρο, αλλά έχουν κολλήσει στη Σιλβή», τόνισε.




«Η ομορφιά, σε όποια δουλειά και αν πας, είναι αποδεχτή αλλά ταυτόχρονα κάποιες φορές γυρνάει και μπούμερανγκ. Πρέπει πάντα κάτι να αποδείξεις, να κάνεις έναν αγώνα για να πείσεις τους άλλους ότι δεν είσαι μόνο όμορφη. Παλιότερα υπήρχε η φήμη, πολύ πριν από μένα, ότι ωραία και νόστιμη ηθοποιός δεν είναι απαραίτητα και καλή. Ένιωθα ενοχή για την ομορφιά, φυσικά. Όταν πρωτομπήκα στη σχολή, κάποιοι μου έλεγαν «έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις» και εμένα αυτό με πείραζε» πρόσθεσε, σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

«Οπότε πάντα κυνηγούσα να κάνω ρόλους μαμάδες και γιαγιάδες στη σχολή, να κρύβω το σώμα μου με φαρδιά ρούχα. Αισθανόμουν πολύ άσχημα, με είχαν κάνει να νιώσω άσχημα», κατέληξε.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This