Δημήτρης Κόκοτας: «Δεν πήγαν τα πράγματα έτσι όπως περίμεναν κάποιοι»

Must Read

Σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα και ενώ τα αποτελέσματα τους εγκεφαλογραφήματος που έκανε ήταν αρκετά θετικά έτσι ώστε να ξεκινήσει η σταδιακή αφύπνισή του, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Γιώργου Λιάγκα, η αποσωλήνωσή του ενδεχομένως να επιτευχθεί την ερχόμενη εβδομάδα.

«Μας είχες πει Θάνο, ότι στο τέλος αυτής της εβδομάδας θα γίνει η αποσωλήνωση του Δημήτρη Κόκοτα. Μαθαίνω ότι δεν πήγαν τα πράγματα έτσι όπως περίμεναν κάποιοι. Το εγκεφαλογράφημα έδειξε ότι θα μπορούσαν να προχωρήσουν στην σταδιακή αφύπνισή του και θα μειωνόταν τα φάρμακα και θα προχωρούσαν σε σταδιακή αποσωλήνωση, αλλά δεν ισχύει…

Τελικά οι γιατροί παρά το καλό εγκεφαλογράφημα, οι μελέτες και οι εξετάσεις τους έδειξαν ότι δεν είναι ακόμα σε θέση να μειώσουν τις δόσεις των χορηγούμενων φαρμάκων και να πάνε σε αποσωλήνωση σήμερα. Μάλλον, μου λένε οι δικές μου πληροφορίες, αυτό θα γίνει πια την άλλη εβδομάδα. Η κλινική του εικόνα είναι σταθερή. Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει η μείωση φαρμάκων…», είπε ο παρουσιαστής του «Πρωινού».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This