Ατύχημα για την Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Λες και έχω κάνει αποτυχημένο υαλουρονικό είμαι ρε γαμ@το»

Must Read

Στραβά ξεκίνησε η σημερινή ημέρα για την Δήμητρα Αλεξανδράκη αφού είχε ένα ατύχημα. Συγκεκριμένα την ώρα που περπατούσε ανέμελη στον δρόμο την χτύπησε στο κεφάλι μία μπάρα που είχε τοποθετηθεί για να μην περνούν τα αυτοκίνητα.

Το γνωστό μοντέλο, ούσα πρησμένη στο πρόσωπο, περιέγραψε στους followers την άσχημη εμπειρία της έχοντας τοποθετήσει πάγο στο πρόσωπό της.

«Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται. Πήγα να περάσω από κάπου που είχε αυτές τις μπάρες που κατεβαίνουν για να μην περνάνε αυτοκίνητα. Ήταν σηκωμένη, περνάω, δε με είδαν. Κατέβηκε η μπάρα και προσγειώθηκε στο κεφάλι μου. Σκίστηκαν λίγο τα χείλη μου, λίγο έχω πρηστεί, την έχω ακούσει. Καλά είμαι, σιδερένιο το κεφαλάκι. Λες και έχω κάνει αποτυχημένο υαλουρονικό είμαι ρε γαμ@το. Γιατί; Όχι ρε γα@το και έχω και γύρισμα! Δεν το πιστεύω…», είπε χαρακτηριστικά.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This