Ο Μουζουράκης αποκάλυψε πως βάφτισε την κόρη του χωρίς να το πάρει χαμπάρι κανένας

Must Read

Ο Πάνος Μουζουράκης δήλωσε πως βάφτισε την κόρη του που απέκτησε με τη Μαριλού Κόζαρη, χωρίς να το πάρει χαμπάρι κανείς. Ή μήπως τρόλαρε και πάλι τους πάντες; Ιδού η απορία! Σε κάθε περίπτωση, ο δημοφιλής καλλιτέχνης προχώρησε στην παραπάνω αποκάλυψη έπειτα από ερώτηση που δέχτηκε στη διάρκεια εκδήλωσης για την παρουσίαση του νέου άλμπουμ του, με τίτλο «Μεγαλώνω», που έγινε το βράδυ της Τρίτης στον Μπλε Παπαγάλο, το μαγαζί που διατηρεί στο Μεταξουργείο η αδερφή της Νατάσσας Μποφίλιου, Νέλλη.

Θέμης Καραμουρατίδης, Πάνος Μουζουράκης, Γεράσιμος Ευαγγελάτος

Πρόκειται για μια δισκογραφική δουλειά που υπογράφουν δημιουργικά ο συνθέτης Θέμης Καραμουρατίδης και ο στιχουργός Γεράσιμος Ευαγγελάτος, με τον ερμηνευτή Πάνο Μουζουράκη να ζητάει από τους δημοσιογράφους που παρευρέθηκαν στο event να την προωθήσουν, μεταδίδοντας τα νέα για την κυκλοφορία της από τη Minos-Universal, με τον ίδιο ζήλο που ασχολήθηκαν πριν από καιρό και με τη γέννηση της κόρης του. «Είμαι 45, αλλά δεν νιώθω 35, γιατί στα 35 ένιωθα χειρότερα απ’ ό,τι νιώθω τώρα… Την κρίση ηλικίας νομίζω την παθαίνεις στα 50, αλλά μπορεί να μου πέρασε ανεπαίσθητα, γιατί άλλοι στην κρίση ηλικίας θα πάρουν τη Ferrari, θα πάρουν διαζύγιο και μια ξανθιά από τις βόρειες χώρες και θα ταξιδέψουν τον κόσμο, εγώ παντρεύτηκα…» σχολίασε αρχικά ο καλλιτέχνης, μιλώντας κατόπιν και για την κόρη του.

Μαριλού Κόζαρη, Πάνος Μουζουράκης

«Γενικότερα το παιδί μού έχει ξυπνήσει μια νέα ευτυχία, νιώθω πάρα πολύ όμορφα» σημείωσε και πρόσθεσε με χιουμοριστική διάθεση: «Και θέλω να σας πω, όπως μεταδώσατε τόσο όμορφα το νέο της γέννησης του παιδιού μου, πείτε κάτι και για τον δίσκο». Κάπου εκεί έπεσε ξαφνικά η «βόμβα» της αποκάλυψης για το μυστήριο. «Τη βάφτιση την έχετε προγραμματίσει;» τον ρώτησε ρεπόρτερ, με τον τραγουδιστή να απαντά: «Την κάναμε κιόλας», αιφνιδιάζοντας έτσι τους πάντες, κι έπειτα ξέσπασε σε γέλια. Το εννοούσε όντως ή έκανε πλάκα; Αυτό αναρωτήθηκαν πολλοί, αλλά εκείνος δεν επανήλθε στο θέμα.




Κωστής Μαραβέγιας, Τόνια Σωτηροπούλου

Στην εκδήλωση για την παρουσίαση του άλμπουμ «Μεγαλώνω», πέρα από τον συνθέτη και τον στιχουργό των τραγουδιών του Πάνου Μουζουράκη, παρευρέθηκαν και αγαπημένοι φίλοι του και καλλιτέχνες, όπως η Νατάσσα Μποφίλιου και ο Κωστής Μαραβέγιας, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Τόνια Σωτηροπούλου. Από το πλευρό του αγαπημένου καλλιτέχνη δεν γινόταν να λείπει, φυσικά, η γυναίκα του Μαριλού Κόζαρη, η οποία απέφυγε, όπως συνηθίζει, τις δηλώσεις στις κάμερες. Πάντως, η όμορφη φαρμακοποιός φωτογραφήθηκε αγκαλιά με τον άνθρωπό της, δείχνοντας πολύ ευτυχισμένη.

Νατάσσα Μποφίλιου, Νέλλη Μποφίλιου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This