Ανέβηκε επικίνδυνα η θερμοκρασία με τη νέα φωτογράφιση της Κάτιας Ταραμπάνκο

Must Read

Η Κάτια Ταραμπάνκο έφερε τον «καύσωνα» μέσα στον Απρίλιο. Μπορεί η πρώην παίκτρια του «Survivor» να έχει περάσει με επιτυχία στον χώρο της υποκριτικής, ωστόσο το μόντελινγκ παραμένει η βασική της επαγγελματική ενασχόληση.

Καθόλου τυχαία, βέβαια, αφού η καλλονή από την Ουκρανία διαθέτει ιδανικές αναλογίες και ξέρει καλά τον τρόπο να βάζει… φωτιά στον φακό. Τούτο φάνηκε και στο shooting που της έκανε πρόσφατα ο κορυφαίος φωτογράφος Γιώργος Καλφαμανώλης σε πολυτελές κατάλυμα στην περιοχή Κάντια της Αργολίδας.

H Κάτια με τον Γιώργο και την ταλαντούχα Μαργετίνα Νεοφύτου, η οποία ανέλαβε το grooming στη φωτογράφιση, μπήκαν πρώτοι στις νέες σουίτες του συγκροτήματος, που βρίσκονται μόλις 200 μέτρα από την παραλία της Κάντιας, δίπλα σε έναν καταπράσινο ελαιώνα. Το team, αφού ολοκλήρωσε τις λήψεις, χαλάρωσε στις πισίνες που έχουν οι σουίτες του «Sea Breeze», απολαμβάνοντας τον ήλιο και τον κατάφυτο περιβάλλοντα χώρο.

Να θυμίσουμε πως η Κάτια Ταραμπάνκο αυτήν την περίοδο πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Ή με μένα ή με καμία» μαζί με τους Ιάκωβο Μυλωνά και Σπύρο Μπιμπίλα. α με καινοτόμες πρακτικές στην κατανάλωση νερού, ενέργειας και στη διαχείριση των απορριμάτων τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This