Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποκάλυψε τον φόβο της για τα πουλιά!

Must Read

Στο… κλαμπ της πτηνοφοβίας εντάσσεται πλέον και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Μετά την τραγουδίστρια Βιβή Μαστραλέξη και τον ηθοποιό της «Μάγισσας» Γιλμάζ Χουσμέν, που υποδυόταν τον Φρίξο, ήρθε τώρα η σειρά της πρώην παίκτριας του «Survivor» να κάνει γνωστό ότι κι αυτή φοβάται τα πουλιά!

Σε συνέντευξή της στο «The 2night Show», το βράδυ της Τρίτης, η σέξι influencer αναφέρθηκε αρχικά στις αλλαγές που έχουν γίνει στη ζωή της τα τελευταία χρόνια λόγω της δημοσιότητας, τονίζοντας πως δεν θέλει να τη ρωτούν για τα προσωπικά της.

7981429

«Είμαι πολύ καλά σε όλα τα επίπεδα – και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό. Εχουν μείνει ωραίες στιγμές μέσα σε αυτά τα επτά χρόνια από το πρώτο ”Survivor”, αλλά και κάποιες εντελώς άβολες. Νιώθω άβολα όσον αφορά τα προσωπικά μου, για το αν χώρισα, αν παντρεύομαι, αν είμαι έγκυος. Αυτά με ενοχλούν πιο πολύ. Τα άλλα εντάξει, πιστεύω δεν τα αφήνω πλέον να με αγγίξουν» σχολίασε, μιλώντας έπειτα και για τη φοβία της προς τα πτηνά.




«Εχω πτηνοφοβία. Εχει ο μπαμπάς μου κότες και ορτύκια στην Εύβοια. Ζει και Αθήνα, αλλά κατά κύριο λόγο μένει στην Εύβοια. Εχει βγει στη σύνταξη και περιμένει να βγει και η μητέρα μου, για να πάνε να ζήσουν μαζί εκεί. Εχει και το μποστάνι του» είπε χαρακτηριστικά, συμπληρώνοντας ότι στο παρελθόν ο πατέρας της είχε εφαρμόσει μια ομοιοπαθητική μέθοδο για να βοηθήσει την ίδια να ξεπεράσει την πτηνοφοφία της. «Με είχε βάλει μέσα στο κοτέτσι για να ξεπεράσω τον φόβο μου. Δεν τον ξεπέρασα. Δεν ξέρω από πού προέρχεται, η αλήθεια είναι. Πρέπει να το ψάξω…» κατέληξε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This