Αλέκος Συσσοβίτης: Το ξεκίνημα στην οικοδομή, η πικρία για το «Είσαι το ταίρι μου» και ο… σνομπισμός του σινεμά (video)

Must Read

O Αλέκος Συσσοβίτης, που μιλάει πολύ σπάνια σε τηλεοπτικές εκπομπές, εμφανίστηκε «The 2night Show» και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, σε μια συνέντευξή με ειλικρίνεια, πικρία αλλά και παράπονο.

Ο αγαπημένος ηθοποιός δεν δίστασε να εξομολογηθεί τα δύσκολα χρόνια με το ξεκίνημα του στην οικοδομή, σε συνεργείο αυτοκινήτων ενώ σταδιακά εισήλθε αυτοδίδακτος στον κόσμο του θεάτρου ως πιστός στρατιώτης.

Ο διάσημος ηθοποιός εξέφρασε την αδικία που έχει υποστεί στον χώρο του ελληνικού κινηματογράφου καθώς μετά τον ρόλο του στο «’Είσαι το ταίρι μου’», το τηλέφωνο του αναφέρει, δεν ξαναχτύπησε. Μάλιστα έριξε τα βέλη του προς την «κάστα του σινεμά», η οποία όπως τόνισε δουλεύει με συγκεκριμένους ηθοποιούς ότι επαναλαμβάνει συνεργασίες με τους ίδιους.

«Βεβαίως και με θύμωσε γιατί λατρεύω το σινεμά. Δεν κατάλαβα και δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει ένας άνθρωπος, επειδή έχει κάνει μια μεγάλη επιτυχία, να χαρακτηρίζεται ως τηλεοπτικός ηθοποιός και άρα να μην έχει θέση στον κινηματογράφο. Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Για κάποιο λόγο το σινεμά με σνομπάρει εφόσον έτσι είναι, ας είναι. Στο θέατρο δεν συμβαίνει γιατί δουλεύω συνέχεια, πυρετωδώς», ανέφερε ο Αλέκος Συσσοβίτης.

Η πικρία με το «Είσαι το ταίρι μου»

Ο ηθοποιός εξομολογήθηκε πως θεωρεί λάθος την εξέλιξη του ήρωα που ερμήνευε στην τηλεοπτική σειρά του Mega, «Είσαι το ταίρι μου»: «Από το Είσαι το ταίρι μου έμεινε πίκρα για το πως εξελίχθηκε ο ρόλος μου, έχασε τη δυναμική του. Ξεκίνησε πάρα πολύ όμορφα, αλλά τελείωσε λίγο άδοξα. Έγινε μεταστροφή, πήγε αλλού η προσοχή, δεν ξέρω τι και πως, αλλά από κάποια στιγμή και μετά ένιωσα ότι ήταν παρακολουθητής των καταστάσεων κι όχι αυτός που πραγματικά κινούσε τα νήματα. Το ανέφερα στον σεναριογράφο και μου είπε ότι ‘’μάλλον είναι η δική σου η ματιά, εγώ δεν το είδα έτσι και ο κόσμος δεν το είδε έτσι’’. Έχει πλάκα μερικές φορές η δική μας φαντασία να είναι διαφορετική από την πραγματικότητα», παραδέχτηκε ο Αλέκος Συσσοβίτης.

Δείτε επίσης: Χρύσα Ρώπα: «Έφυγε η γη κάτω από τα πόδια, όταν έμαθα πως ήμουν υιοθετημένη» (video)


 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This