Χρύσα Ρώπα: «Έφυγε η γη κάτω από τα πόδια, όταν έμαθα πως ήμουν υιοθετημένη» (video)

Must Read

Η εξαιρετική ηθοποιός με το εκρηκτικό ταπεραμέντο, Χρύσα Ρώπα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, όπου μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική της ζωή και τον Σάκη Μπουλά, όπου είχαν πρωταγωνιστήσει μαζί στη σειρά «Οικογένεια βλάπτει».

Δείτε επίσης: Ο Πέτρος Λαγούτης «άνοιξε τα χαρτιά του» για τον τζόγο και το βελούδινο διαζύγιο από την Αλικάκη (video)

Η κα. Ρώπα ανέφερε πως γνώρισε καλύτερα τον ηθοποιό στα γυρίσματα της σειράς. Η ίδια χαρακτηριστικά ανέφερε: «Εκεί ανταλλάξαμε ιστορίες, για μένα είναι σαν να μην έφυγε ποτέ. Ήταν ένας εξαιρετικός ηθοποιός και τραγουδιστής, πάρα πολύ απλός και άμεσος άνθρωπος. Με στεναχωρούσε βέβαια, επειδή κάπνιζε πολύ».

Η ηθοποιός αναφερομένη στην προσωπική της ζωή, μίλησε για την στιγμή που έμαθε ότι ήταν υιοθετημένη στην ηλικία των 12 ετών. Η ίδια ανέφερε πως: «Έφυγε η γη κάτω από τα πόδια μου. Ένιωσα ότι έζησα μέσα σε ένα ψέμα. Γκρεμίστηκαν όλα. Το έμαθα τυχαία, από μια γειτόνισσα.»

«Από την στιγμή που έμαθα πως είμαι υιοθετημένη, χάλασε από μέρους τους η ζωή μας. Οι βιολογικοί γονείς μου, ήταν συγγενείς με τους θετούς μου, επειδή γεννηθήκαμε δίδυμα, είχαν κόψει μεταξύ τους κάθε επικοινωνία

Η ηθοποιός ανέφερε πως μίλησε δημόσια για την υιοθεσία της για να βοηθήσει κυρίως τα παιδιά, που μπαίνουν σε μια οικογένεια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This