Ο Πέτρος Λαγούτης «άνοιξε τα χαρτιά του» για τον τζόγο και το βελούδινο διαζύγιο από την Αλικάκη (video)

Must Read

Ο αγαπημένος ηθοποιός Πέτρος Λαγούτης, εμφανίστηκε σε μια από τις πολύ σπάνιες συνεντεύξεις του στην Ελεονώρα Μελέτη, και έκανε μια συγκινητική αναδρομή της ζωής του, με ειλικρίνεια και ταπεινότητα. 

Ο κ. Λαγούτης άφησε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Πειραιά για να σπουδάσει στην δραματική σχολή Κάρολος Κουν, ενώ στα πρώτα του βήματα απογείωσε την καριέρα του στα επεισόδια της «10ης εντολής». Μετά από 19 χρόνια στο σανίδι και 16 στην μικρή οθόνη, ο κ. Λαγούτης δήλωσε ότι ποτέ δεν έκανε «εκπτώσεις» στις επαγγελματικές του επιλογές, κι έκανε συνεργασίες που θεωρούσε εκ των προτέρων επιτυχημένες. 

Ο γάμος με την Μυρτώ Αλικάκη


Από τους πιο κοντινούς του ανθρώπους ακόμα και σήμερα είναι η Μυρτώ Αλικάκη με την οποία είχαν γνωριστεί όσο είχαν άλλες σχέσεις αλλά η ζωή τους ένωσε τελικά για πολλά χρόνια και τους χάρισε και δύο όμορφους γιους.

Το ζευγάρι που πλέον έχει επιλέξει ξεχωριστούς δρόμους, συμπορεύεται στην ανατροφή των παιδιών του και έχουν διατηρήσει ένα άψογο επίπεδο όσον αφορά την σχέση τους.

Ο εθισμός στον τζόγο

Χωρίς φόβο και πάθος, ο κ. Λαγούτης εξομολογήθηκε ότι ο εθισμός του στον τζόγο του διέλυσε την ζωή για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στο οποίο έχασε χρήματα, φίλους που ζητούσε συνεχώς την οικονομική τους βοήθεια αλλά και κατέληγε σε συνεργασίες που ο ίδιος δεν εκτιμούσε, απλά είχε ανάγκη άμεσα από χρήματα.

Ο δημοφιλής ηθοποιός απευθύνθηκε στο ΚΕΘΕΑ στο οποίο όπως αναφέρει γίνεται ένα αξιόλογο έργο και κατάφερε να απεξαρτηθεί και να χαρεί ξανά τις μικρές όμορφες στιγμές της ζωής. Αυτή την περίοδο ο κ. Λαγούτης λαμβάνει μέρος στην θεατρική παράσταση «Η Μέθοδος Γκρόνχολμ» σε σκηνοθεσία του αειμνήστου Διαγόρα Χρονόπουλου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This