Κάτι τρέχει με τη Σοφία Χαρμαντά και τον «βασιλιά» του real estate

Must Read

Η Ελληνίδα καλλονή από τον χώρο του modeling ζει και εργάζεται μόνιμα στη Νέα Υόρκη, αλλά ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο ως πραγματική jet-setter, ενώ παρακολουθεί και μαθήματα υποκριτικής στο The Lee Strasberg για καριέρα πιθανότατα στο θέατρο και στον κινηματογράφο.

H Σοφία Χαρμαντά ήταν άλλωστε η μοναδική Ελληνίδα που έδωσε και φέτος το «παρών» στο πάρτι του «Vanity Fair» μετά την τελετή απονομής των Οσκαρ, φορώντας μία chic & sexy δημιουργία του οίκου Dolce & Gabbana. Σε παλαιότερες απονομές και στα πάρτι του Ελτον Τζον έχει γνωρίσει από την Τζένιφερ Λόπεζ, την Πενέλοπε Κρουζ και τον Χαβιέ Μπαρδέμ, μέχρι τους Μπραντ Πιτ, Μπράντλεϊ Κούπερ, Λεονάρντο ντι Κάπριο. Οσο για τη γνωριμία της με τον Τζέραρντ Μπάτλερ, εξελίχθηκε σε ερωτική σχέση, καθώς ήταν μαζί σχεδόν ενάμιση χρόνο.

Το μοντέλο σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε άλλωστε δηλώσει: «Είμαι σε μια φάση που θέλω να έχω μια όμορφη σχέση, έναν σύντροφο και να μπορώ να σκεφτώ το μέλλον μαζί του. Και ως “μέλλον” δεν εννοώ απαραίτητα τον γάμο, αλλά το να υπάρχει μια προοπτική…»

Πρόσφατα ο αγαπημένος της φίλος pr man Χάρης Σιανίδης, στο προφίλ της εταιρίας του “Beautiful People PR”, ανέβασε φωτογραφία της κολλητής του αγκαλιά με τον εκατομμυριούχο Ντάνιελ Φράνσις, της Real Estate Investment Acquisitions, γράφοντας μάλιστα στη λεζάντα: «Love is in the air…»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This