«Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς χρειάζεται θεραπεία – Κινδυνεύει να μείνει ταπί»

Οι δυσκολίες της διάσημης ποπ σταρ

Must Read

«Τελείως δυσλειτουργική» χαρακτήρισε την Μπρίτνεϊ Σπίαρς γνωστός Αμερικανός ψυχολόγος στο δίκτυο ΤΜΖ, που επικεντρώνεται στα γκόσιπ θέματα.

O δρ. Τσαρλς Σοφί με αφορμή νέες αναρτήσεις της δημοφιλούς τραγουδίστριας αλλά και από τις πληροφορίες που αναπαράγονται από τα αμερικάνικα ΜΜΕ, εκτίμησε ότι η ψυχολογική κατάσταση της 43χρονης ποπ σταρ «είναι αρκετά κακή».

Ανέφερε ότι «χρειάζεται να μπει σε νέα κηδεμονία από κάποιον αλλά και κάτω από ισχυρή φαρμακευτική αγωγή». Σημείωσε επίσης ότι εάν δεν συμβεί κάτι τέτοιο και μάλιστα σύντομα, τότε θα «υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να μείνει ταπί, να χάσει όλα τα χρήματα τα οποία της έχουν απομείνει και τα διαχειρίζεται πλέον η ίδια, πολλές φορές εκτός ελέγχου». Θυμίζουμε ότι πριν από περίπου 2,5 χρόνια η Σπίαρς -και μετά από σχετική δικαστική απόφαση- έμεινε χωρίς κηδεμόνα και έκτοτε άρχισαν οι ακόμη μεγαλύτερες δυσκολίες για την διάσημη τραγουδίστρια. Με όλα αυτά τα νέα σίγουρα να έχουν θορυβήσει και ανησυχήσει ιδιαίτερα τους εκατομμύρια φανς της Σπίαρς.

Δείτε ακόμη:

Ουπς! Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς πληρώνει ακριβά τον πατέρα της

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This