Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και Ευγενία Σαμαρά το νέο ζευγάρι της showbiz! Πότε «έσκασε» ο έρωτας

Παντού μαζί Παπασπηλιόπουλος και Σαμαρά

Must Read

«Ο έρωτας κι ο βήχας δεν κρύβονται» λέει ένα γνωμικό, που φαίνεται να ταιριάζει στην Ευγενία Σαμαρά και στον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο. Μπορεί οι δύο ηθοποιοί να κατάφεραν αρχικά να κρύψουν το ειδύλλιό τους, ωστόσο τις τελευταίες ημέρες ξεπετάγονται από παντού πληροφορίες για εκείνους, που μαρτυρούν όχι μόνο ότι οι δυο τους πάνε σχεδόν παντού «πακέτο», αλλά και πως ο έρωτας… ξεχειλίζει από τα μπατζάκια τους σε κάθε τους εμφάνιση!

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης και η όμορφη συνάδελφός του, η οποία είναι πλέον και παρουσιάστρια στην ΕΡΤ, δεν κρύβουν πια τη σχέση τους, που μετράει παραπάνω από επτά μήνες, απλώς προσπαθούν να είναι διακριτικοί, στον βαθμό που αυτό είναι εφικτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το φλερτ ανάμεσά τους ξεκίνησε πέρυσι, όταν έπαιζαν μαζί στην παράσταση «Ο Μισάνθρωπος» του Μολιέρου. Η Ευγενία Σαμαρά είχε μόλις χωρίσει τότε από τον ηθοποιό Γιάννη Ποιμενίδη έπειτα από εννέα χρόνια σχέσης, ενώ ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος είχε βγει κι εκείνος, λίγο νωρίτερα, από έναν δεσμό διάρκειας τριών χρόνων με την τραγουδίστρια Μαρίζα Ρίζου. Ηταν Μάρτιος του 2023, όταν η «Espresso» είχε γράψει για τον χωρισμό της ηθοποιού της σειράς «Σασμός» από τον σύντροφό της τον Φεβρουάριο της ίδιας χρονιάς, δημοσιεύοντας ωστόσο και την πληροφορία που κυκλοφορούσε από τότε ως φήμη και ήθελε την Ευγενία να φλερτάρει ήδη με τον Οδυσσέα.

Οπως είχε ακουστεί, οι δύο καλλιτέχνες είχαν εντοπιστεί σε γνωστό στέκι της Αθήνας, όπου ήταν αρκετά διαχυτικοί μεταξύ τους, ενώ τους είχαν «τσακώσει» κι ένα άλλο βράδυ να φεύγουν μαζί από το θέατρο Εμπορικόν μετά το τέλος της παράστασης στην οποία συνεργάζονταν και να επιβιβάζονται στο αυτοκίνητο της Ευγενίας, με τον Οδυσσέα να κάθεται με άνεση στη θέση του συνοδηγού.

Τότε, όμως, πιθανότατα επειδή ακόμη ήταν φρέσκος ο χωρισμός της από τον Γιάννη Ποιμενίδη, το περιβάλλον της ηθοποιού είχε διαψεύσει μέσω εκπομπής στο Star τις φήμες για τον Παπασπηλιόπουλο. Ενδεχομένως οι Ευγενία και ο Οδυσσέας να έκαναν ακόμη παρέα ως φίλοι εκείνη την εποχή.

Πάντως, επειδή «η αλήθεια φαίνεται», όπως λέει κι ο λαός, την προηγούμενη εβδομάδα το ερωτευμένο ζευγάρι εθεάθη να κυκλοφορεί αγκαλιά στα κοσμικά Πετράλωνα, ενώ καινούργιες πληροφορίες θέλουν τους δυο τους να κάνουν μαζί μέχρι και προπόνηση σε γυμναστήριο στην Κυψέλη. Για χάρη του αγαπημένου της, μάλιστα, η ηθοποιός λέγεται ότι έφυγε και από τα βόρεια προάστια μετακομίζοντας στο κέντρο, ώστε να είναι πιο κοντά του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This