9-8-2020

«Καφέ της Χαράς» με… ολίγον μπότοξ για τη γλυκιά Τζόυς Ευείδη! (video)

Την ώρα που τα γυρίσματα για το «Καφέ της Χαράς», το οποίο κάνει comeback στη μικρή οθόνη έπειτα από 16 ολόκληρα χρόνια, δίνουν και παίρνουν, η Τζόυς Ευείδη (η τηλεοπτική σύζυγος του… άτακτου Φατσέα) έχει πάρει τα… μέτρα της για να είναι λαμπερή μπροστά στις κάμερες!

Δίχως κανένα ίχνος κόμπλεξ, η δημοφιλής ηθοποιός αποκάλυψε πως λίγο πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα έκανε μπότοξ! «Προσπαθώ να κάνω μπότοξ λίγο πριν αρχίσει η δουλειά, τρεις μέρες πριν, για να σώσω ό,τι μπορώ. Αν δεν είχα δουλειά, θα ήμουν σαν μπαμπουίνος τώρα» είπε χαρακτηριστικά αναφορικά με τις… δόσεις λάμψης και νεανικότητας στον εαυτό της!

Η επιτυχία του «Καφέ της Χαράς»

Η πρωταγωνίστρια, που είναι γνωστή για την ευθύτητα στα λόγια της, αναφέρθηκε και στο πώς θα «αγκαλιάσει» το κοινό τη σειρά που έκανε πάταγο πριν από 16 χρόνια. «Δεν υπάρχει κανένα εχέγγυο ότι θα πάει καλά ”Το καφέ της Χαράς”. Αν ξέραμε τη συνταγή της επιτυχίας, θα κάναμε όλοι σουξεδάκια» εξομολογήθηκε η κάτοικος στο Κολοκοτρωνίτσι του ΑΝΤ1!

Η ηθοποιός μίλησε για την οικονομική της κατάσταση, αλλά και για το κεφάλαιο «έρωτας». «Εχω περάσει πάρα πολύ δύσκολα οικονομικά. Συχνά πάω στην τράπεζα, πατάω το κουμπί και βλέπω ”0” στον λογαριασμό» είπε χαρακτηριστικά για να συνεχίσει: «Είχα σχέση με συνάδελφο στο πολύ φαύλο παρελθόν μου. Δεν έχω χειρότερη φρίκη από σχέση με συνάδελφο. Παναγία μου!»

Δείτε επίσης: Όταν η Μενεγάκη συνάντησε στο Σύνταγμα τη… Μενεγάκη

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελένη Παπαδοπούλου
Ελένη Παπαδοπούλου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ