Η Σίσσυ Χρηστίδου το νέο «θύμα» των… μπλοκς του Ουγγαρέζου στο Instagram! (video)

Must Read

Το… παράπονό της για το μπλοκ που της έχει κάνει στο Instagram ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, μίλησε η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα της εκπομπής «Έλα χαμογέλα» και ο Κωνσταντίνος Βασάλος έσπευσε να την «καθησυχάσει».

«Να σας πω κάτι, τώρα που είδαμε για τη Δαλάκα και τον Φιντιρίκο, που καταλάβαμε πάλι από το follow – unfollow ότι χωρίσανε. Δεν είναι απαραίτητα follow – unfollow, μπορεί να είναι block. Το block είναι αυτόματο unfollow και του άλλου, που δεν θέλει σε κάνει unfollow, αλλά εσύ τον κάνεις block, αναγκαστικά σε κάνει unfollow. Εμένα, ας πούμε, που με έχει μπλοκάρει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, που δεν ξέρω γιατί, έχω καταλάβει ότι δεν με πολυσυμπαθεί. Με έχει μπλοκάρει και πώς το κατάλαβα;

Όταν έγινε όλο αυτό με τη μητέρα του, ήθελα να του στείλω μήνυμα και να του πω συλλυπητήρια και δεν μου έβγαινε το προφίλ του, έψαχνα, έψαχνα… Μπήκα από το προφίλ του “Έλα χαμογέλα” και εμφανίστηκε. Α, λέω, με έχει μπλοκάρει. Αν μπεις στα social τα δικά μου φαίνεται ότι δεν τον κάνω follow, αλλά δεν τον έκανα unfollow ποτέ, εκείνος με μπλόκαρε», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Και ο συνεργάτης της εκπομπής, Κωνσταντίνος Βασάλος, την… καθησύχασε, λέγοντάς της «Όχι μόνο εσένα, όλους εδώ»!

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί την αποκάλυψη της Σίσσυς για το… δυσβάσταχτο μπλοκ:

https://youtu.be/1-usRVv7kVQ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This