Eurovision: Η απάντηση της Μαρίνας Σάττι για το χασμουρητό – «Δεν είχα την πρόθεση να προσβάλω κανέναν» 

Σήμερα στις 22:00 ο μεγάλος τελικός

Must Read

Λίγες ώρες πριν ανέβει στη σκηνή του Malmö Arena της Σουηδίας και τραγουδήσει το «Zari» η Μαρίνα Σάττι θέλησε να δώσει τη δική της απάντηση στο σάλο που προκάλεσε το χασμουρητό της κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου της τραγουδίστριας του Ισραήλ Eden Golan.

Με ένα βίντεο που ανάρτησε ως story στο Instagram η εκπρόσωπος της Ελλάδας στη Eurovision 2024 τόνισε πως δεν είχε πρόθεση να προσβάλει κανέναν επισημαίνοντας πως η ελληνική αποστολή έχει φέρει μόνο θετική ενέργεια στην Eurovision.

«Γεια σας. Σχετικά με όλο αυτό το θέμα που έχει προκύψει σήμερα, καταρχάς δεν γνώριζα ότι έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις, γιατί όλη μέρα ήμασταν στην αρένα και είχα κλειστό το κινητό. Αυτό που θέλω να ξεκαθαρίσω είναι ότι δεν είχα την πρόθεση να προσβάλλω κανέναν. Νομίζω ότι όλες αυτές τις μέρες που είμαστε εδώ, και εγώ, αλλά και ολόκληρη η ελληνική αποστολή, έχει φέρει μόνο θετική ενέργεια στην κοινότητα και χαρά, όπου και αν πηγαίναμε» είπε αρχικά στο βίντεο που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Και πρόσθεσε: «Είμαστε εδώ για τη μουσική και έχουμε φτάσει στον τελικό μας στόχο. Αύριο είμαστε στον τελικό. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, θα βάλουμε τα δυνατά μας. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για όλη τη διαδρομή, τη στήριξη και την αγάπη μέχρι σήμερα».




Απόψε ο μεγάλος τελικός

Σήμερα, Σάββατο 11 Μαΐου, στις 22:00 θα διεξαχθεί ο τελικός της Eurovision 2024 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ. Στον τελικό θα συμμετάσχουν συνολικά 26 χώρες, ανάμεσά τους και η Ελλάδα μετά την πρόκριση της Μαρίνας Σάττι, η οποία θα εμφανιστεί στη 12η θέση.

Η τελική σειρά εμφάνισης είναι η εξής:

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This