Eurovision: Η Μαρίνα Σάττι αποθεώθηκε και πήρε το εισιτήριο με το «Zari» για τον τελικό

Οι 10 χώρες που πήραν το εισιτήριο

Must Read

Με μια εντυπωσιακή εμφάνιση η Μαρίνα Σάττι ανέβηκε και «έσπασε» κυριολεκτικά τη σκηνή του Malmö Arena της Σουηδίας όπου διοργανώνεται φέτος η Eurovision 2024, τραγουδώντας το «Zari». Επιβεβαίωσε τα στοιχήματα και πέρασε στον μεγάλο τελικό που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο Σάββατο (11/05).

 

Παρά το γεγονός ότι η Μαρίνα Σάττι φέρεται να έχει φαρυγγίτιδα και να ακολουθεί θεραπεία, η ίδια έδωσε τον καλύτερο εαυτό της πάνω στη σκηνή, τραγουδώντας και χορεύοντας ασταμάτητα με αποτέλεσμα να ξεσηκώσει τους θεατές στο στάδιο και να αποσπάσει στο τέλος το πιο θερμό τους χειροκρότημα.




 

Creative director της εμφάνισης της Μαρίνας Σάττι στη σκηνή της Eurovision είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός, τη χορογραφία και το movement direction έχει αναλάβει ο Mecnun Giasar (Majnoon), ενώ το art direction οι NMR.




 

Τη μουσική του «Zari» συνέθεσαν οι Μαρίνα Σάττι, OGE, Kay Be, Nick Kodonas, Jay Stolar, Gino The Ghost και Jordan Palmer, ενώ τους στίχους υπογράφουν οι VLOSPA, OGE, Μαρίνα Σάττι και Solmeister. Το βιντεοκλίπ του τραγουδιού σκηνοθέτησε ο Αυστραλός Zac Wiesel.

 

Οι 10 χώρες που πήραν το εισιτήριο

Εκτός από την Ελλάδα, το εισιτήριο απόψε για τον μεγάλο τελικό του Σαββάτου πήραν συνολικά οι ακόλουθες χώρες: Λετονία, Αυστρία, Ολλανδία, Νορβηγία, Ισραήλ, Εσθονία, Ελβετία, Γεωργία, Αρμενία.

Υπενθυμίζεται ότι οι δέκα χώρες που προκρίθηκαν από τον Α’ Ημιτελικό είναι οι: Σερβία, Πορτογαλία, Σλοβενία, Ουκρανία, Λιθουανία, Φινλανδία, Κύπρος, Κροατία, Ιρλανδία, Λουξεμβούργο.

Διαβάστε ακόμα:

*ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΑΡΧΕΙΟ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This