Ο «σκληρός» Νετανιάχου βλέπει και… Eurovision! Ευχήθηκε καλή επιτυχία στην Eden Golan που εκπροσωπεί το Ισραήλ

Must Read

Την ώρα που το Ισραήλ ετοιμάζεται να εισβάλλει στη Ράφα, την οποία εδώ και εβδομάδες βομβαρδίζει ανελέητα, ο Μπενιαμίν Νετανιάχου αποφασίζει να κάνει ένα «διάλειμμα», για να παρακολουθήσει… Eurovision!

Μάλιστα, λίγες ώρες πριν από την εμφάνιση στη σκηνή του Malmö Arena της Eden Golan, η οποία εκπροσωπεί το Ισραήλ στον διαγωνισμό, ο Νετανιάχου δεν παρέλειψε να κάνει μια ανάρτηση στο X, προκειμένου να τής ευχηθεί καλή επιτυχία στον αποψινό δεύτερο ημιτελικό. «Eden, θα ήθελα να σου ευχηθώ καλή επιτυχία, αλλά είσαι ήδη επιτυχημένη!», αναφέρει ο Ισραηλινός πρωθυπουργός και προσθέτει: «Όχι μόνο συμμετέχεις, υπερήφανα και εντυπωσιακά, στη Eurovision, αλλά συμμετέχεις με επιτυχία ενάντια σε ένα άσχημο κύμα αντισημιτισμού και ορθώνεις ανάστημα σε αυτό, εκπροσωπώντας έντιμα το Ισραήλ».

Χθες Τετάρτη, κατά τη διάρκεια της επίσημης πρόβας της, το κοινό γιούχαρε την Eden Golan, η οποία, πάντως, συνέχισε απτόητη, δηλώνοντας ότι τίποτα δεν θα την αποθαρρύνει. Σύμφωνα, ωστόσο, με την ομάδα της, η 20χρονη τραγουδίστρια παρέμεινε κλεισμένη στο δωμάτιο του ξενοδοχείου της, έπειτα από απειλές σε βάρος της ισραηλινής αντιπροσωπείας.

Όσον αφορά δε στην αποψινή της εμφάνιση στον ημιτελικό, επιστρατεύτηκαν περισσότεροι από 100 αστυνομικοί, για να τη συνοδεύσουν στο Malmö Arena!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This