Τέρρης Χρυσός: «Δεν πίστευα ότι θα μπω στο χειρουργείο, αλλά τελικά το πρόβλημα είναι σοβαρό»

Must Read

«Αν τη σκαπουλάρω, θα κάνω μια μεγάλη συναυλία για να ευχαριστήσω όλους τους Έλληνες για το χειροκρότημα που μου έχουν προσφέρει εδώ και μισό αιώνα. Αν δεν τη σκαπουλάρω, όμως, θα κάνω μια συναυλία στον Άγιο Πέτρο με όλους τους φίλους που είναι εκεί πάνω».

Με αυτά τα λόγια και εμφανώς συγκινημένος ο σπουδαίος τραγουδιστής Τέρρης Χρυσός, που ετοιμάζεται την Τετάρτη να εισαχθεί στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο για εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς, μιλάει αποκλειστικά στην εφημερίδα «Espresso» και τον Νίκο Νικόλιζα για το μεγάλο πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Δείτε επίσης: Η Ισαβέλλα Βλασιάδου μετά το «Ραντεβού στα τυφλά» έγινε επιχειρηματίας με success story

Έχοντας πίστη στον Θεό, ο αγαπητός ερμηνευτής που μεσουράνησε τις δεκαετίες του ’60 και του ’70 προσπαθεί να βρει κουράγιο για να ξεπεράσει τη μεγάλη αυτή περιπέτεια. Πάνε περίπου δύο μήνες από τότε που ο 80χρονος Τέρρης Χρυσός διαγνώστηκε με σοβαρό πρόβλημα στην καρδιά. Ο ίδιος, ωστόσο, δεν πίστεψε ότι το πρόβλημα αυτό θα τον έφερνε προ των πυλών του χειρουργείου.

«Δεν πίστευα ότι θα μπω στο χειρουργείο. Νόμιζα ότι θα ξεπεραστεί με φάρμακα. Τελικά το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό. Θα πρέπει να κάνω εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς. Θέλω να είμαι αισιόδοξος ότι θα βγω νικητής και από αυτή την περιπέτεια της ζωής.

Έχω πίστη στον Θεό και νομίζω ότι δεν θα με αφήσει να φύγω. Θέλω να ζήσω, γιατί θεωρώ ότι έχω να δώσω ακόμα πράγματα στο τραγούδι» λέει συγκινημένος λίγα εικοσιτετράωρα πριν από το χειρουργείο.

Ο ίδιος, άλλωστε, έχει μάθει από μικρός στα δύσκολα. Πέρασε πολύ φτωχικά χρόνια ώσπου να ορθοποδήσει και να μεγαλουργήσει στο ελληνικό τραγούδι. Σε παλαιότερη συνέντευξή του μάλιστα στην «Espresso» είχε μιλήσει για όλα όσα είχε περάσει μικρός.

«Μέχρι τα 16 μου η ζωή μου ήταν άθλια. Οκτώ χρόνων γύριζα στους δρόμους της Τρούμπας και πούλαγα φιστίκια. Ήρθαμε πρόσφυγες στην Αθήνα από την Κωνσταντινούπολη, με ένα βρακί μόνο. Τι να σας πρωτοπώ!

Μέχρι που πήγαν να με βιάσουν» είχε εξομολογηθεί, ενώ όταν είχε ερωτηθεί αν υπάρχει στο πλευρό του κάποιος δικός του άνθρωπος, είχε πει πως μόνο ένας φίλος, που είναι και γείτονας, του συμπαραστέκεται.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This