Λογοθεραπεία ξεκίνησε ο Δημήτρης Σταρόβας – Βελτιώνεται καθημερινά η υγεία του

Τι λέει η σύντροφός του και η Ματίνα Παγώνη

Must Read

Λογοθεραπεία ώστε να επανέλθει η ομιλία του ξεκίνησε ο Δημήτρης Σταρόβας ο οποίος νοσηλεύεται από την περασμένη εβδομάδα στο Τζάνειο καθώς υπέστη ελαφρύ εγκεφαλικό.

Στο μεταξύ η κατάσταση της υγείας του βελτιώνεται κάθε μέρα που περνάει και συνεχώς υποβάλλεται σε εξετάσεις, όπως ανέφερε η σύντροφός του που είναι συνέχεια στο πλευρό του, Άννα Σταθάκη.

Δείτε βίντεο:




Την βελτιωμένη εικόνα του αγαπημένου καλλιτέχνη επιβεβαίωσε χθες στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» και η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, Ματίνα Παγώνη τονίζοντας πως η έγκαιρη μεταφορά του στο νοσοκομείο αποδείχθηκε πολύ σημαντική.




«Ευτυχώς ο Δημήτρης Σταρόβας πολύ γρήγορα στο νοσοκομείο και η ιατρική ομάδα έδρασε πάρα πολύ γρήγορα. Αυτή τη στιγμή είναι σταθεροποιημένος, πηγαίνει καλά και θέλει τον χρόνο του. Το μήνυμα είναι να πάει στο σπίτι και στην οικογένειά του όσο πιο σύντομα γίνεται και το πιστεύω αυτό…Του ευχόμαστε όλοι γρήγορα στο σπίτι του. Όλα θα πάνε καλά. Τα εγκεφαλικά θέλουν λίγο τον χρόνο τους. Σιγά σιγά θα αποκατασταθεί και η ομιλία του και τα πράγματα θα πάνε καλά», ανέφερε, μεταξύ άλλων.




Δείτε επίσης:

Σταθερά σε καλύτερη κατάσταση ο Δημήτρης Σταρόβας – Η τρυφερή ζωγραφιά από το νοσοκομείο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This