Αποφασισμένη να φτάσει στον Άρειο Πάγο η Μίνα Αρναούτη για τα 1,3 εκατ. ευρώ που διεκδικεί!

Κι αν δεν δικαιωθεί ούτε εκεί, σκοπεύει να απευθυνθεί και στα ευρωπαϊκά Δικαστήρια!

Must Read

Aποζημίωση-«μαμούθ» ύψους 1,3 εκατ. ευρώ διεκδικεί η Μίνα Αρναούτη από την ασφαλιστική εταιρία του πολυτελούς οχήματος που οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης στο θανατηφόρο τροχαίο και, προκειμένου να δικαιωθεί, είναι αποφασισμένη να φτάσει στον Άρειο Πάγο, ακόμη και στα ευρωπαϊκά Δικαστήρια!

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο δικηγόρος της Μίνας Αρναούτη, Γιάννης Κωλέττης, στην εκπομπή «Super Κατερίνα», μέσα στο ποσό της αποζημίωσης που διεκδικεί η εντολέας του με μια μακροσκελέστατη αγωγή 2.500(!) σελίδων, συνυπολογίζονται και ποσά που έχασε, λόγω του γεγονότος ότι για μεγάλο διάστημα δεν μπορούσε να εργαστεί. Στην ουσία, η Μίνα Αρναούτη επικαλείται διαφυγή εισοδημάτων για μία ολόκληρη ζωή, λόγω της μη αναστρέψιμης μερικής αναπηρίας που της «άφησε» το δυστύχημα, με τον συνήγορό της να αποδίδει το ύψος της αιτούμενης αποζημίωσης στο διάστημα που χρειάστηκε να παραμείνει στην εντατική, καθώς και στα 18 χειρουργεία στα οποία έχει υποβληθεί.

«Σκοπός μας ήταν να καταδείξουμε το γεγονός αυτό. Προφανώς τα ποσά θα είναι πιο χαμηλά», είπε ο κ. Κωλέττης, ξεκαθαρίζοντας ότι η πρωτόδικη απόφαση απογοήτευσε την πλευρά Αρναούτη, χωρίς, ωστόσο, να αποκαλύπτει το ύψος της αποζημίωσης που εκδικάστηκε. Ξεκαθάρισε, δε, πως, εφόσον η απόφαση του Εφετείου δεν ικανοποιήσει την πελάτισσά του, σκοπεύουν να απευθυνθούν στον Άρειο Πάγο και στη συνέχεια στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια, ενώ έκανε λόγο και για το bullying που συνεχίζει να δέχεται στα social media, εξαιτίας του δυστυχήματος που στοίχισε τη ζωή στον Παντελή Παντελίδη.

  • Δείτε το ρεπορτάζ:




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This