Σάββατο, 10 Απρίλιος 2021

Ξανά στο εδώλιο η Καίτη Γαρμπή για οφειλές στην Εφορία – Έχουν διαγραφεί 200.000 ευρώ!

Πρόσφατα η δημοφιλής τραγουδίστρια βρέθηκε ξανά στο εδώλιο για οφειλές στην Εφορία, ύψους περίπου 300.000 ευρώ, με τους συνηγόρους της να υποστηρίζουν πως το μεγαλύτερο μέρος του χρέους έχει παραγραφεί, με βάση απόφαση του Διοικητικού Πρωτοδικείου.

Δείτε επίσης: Νο1 στην Ευρώπη το παραλιακό ξενοδοχείο Μενεγάκη-Παντζόπουλου στην Άνδρο

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το news247, η Καίτη Γαρμπή ζήτησε μέσω των συνηγόρων της την απαλλαγή της από το αδίκημα προκειμένου να μπει τέλος στην πολύχρονη ποινική περιπέτειά της, αφού πλέον τα διοικητικά δικαστήρια την έχουν δικαιώσει. «Η εντολέας μου αρνείται την κατηγορία. Έχει γίνει προσφυγή στο Διοικητικό Πρωτοδικείο για μέρος του ποσού και έχει εκδοθεί απόφαση που μας δικαιώνει.

Το υπόλοιπο οφειλής είναι περίπου 80.000 χιλιάδες ευρώ» τόνισε ο συνήγορός της προσκομίζοντας τη σχετική απόφαση που βασίζεται στο σκεπτικό ότι οι αξιώσεις του Δημοσίου δεν μπορούν να επεκταθούν πέραν της πενταετίας.

Η έδρα του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου εξετάζοντας τον πίνακα των χρεών κατέληξε στο συμπέρασμα πως πράγματι το Διοικητικό Πρωτοδικείο έχει διαγράψει με απόφασή του ποσό ύψους 200.000 ευρώ, ενώ για τα περίπου 90.000 ευρώ που απομένουν, σύμφωνα με το δικηγόρο της τραγουδίστριας, έχει ασκηθεί προσφυγή.

Μάλιστα, όπως σημείωσε, αυτό «δεν αξιολογείται ποινικά», καθώς το ποσό που απομένει δεν υπερβαίνει τα 120.000 ευρώ που απαιτεί ο νόμος, με αποτέλεσμα το κατηγορητήριο να καταρρεύσει.

Η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε ωστόσο την αναβολή στην εκδίκαση της υπόθεσης προκειμένου η πλευρά της τραγουδίστριας να προσκομίσει πιστοποιητικό περί αμετακλήτου της απόφασης του Διοικητικού Πρωτοδικείου, προκαλώντας την αντίδραση της υπεράσπισης!

«Μα θα κάνει χρόνια τώρα αυτό, το Δημόσιο δεν εμφανίζεται καν σε αυτές τις υποθέσεις, όπως σας είπα, γιατί έχουν παραγραφεί. Αυτό σημαίνει ότι θα πηγαινοερχόμαστε για τρία χρόνια!» τόνισε ο δικηγόρος της Καίτης Γαρμπή.

Το δικαστήριο, ωστόσο, υιοθετώντας την εισαγγελική πρόταση ανέβαλε τη δίκη προκειμένου να προσκομιστεί η σχετική βεβαίωση, παρατείνοντας την αγωνία της τραγουδίστριας, η οποία περιμένει εδώ και καιρό να κλείσει οριστικά τις δικαστικές εκκρεμότητές της.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ