Κυριακή, 18 Απρίλιος 2021

Τα 500.000 ευρώ που «έκλαψε» η Κάτια Δανδουλάκη (video)

Για το πώς έχασε 500.000 ευρώ μίλησε η καταξιωμένη ηθοποιός Κάτια Δανδουλάκη στo Page 2 της Νέας Σελίδας. Η κ. Δανδουλάκη αναφέρθηκε στην δυσκολία και το ρίσκο των θεατρικών παραγωγών που μπορεί να αποβούν εντελώς ζημιογόνες, ενίοτε.

Η  κ. Δανδουλάκη τόνισε ότι η θεατρική παραγωγή είναι «πονεμένη ιστορία» παγκοσμίως και αναφέρθηκε στο έργο «Παιχνίδι των Θεών» στο οποίο είχε χάσει 500.000 ευρώ. Η ηθοποιός μίλησε για τις συμβουλές τις Αλίκης Βουγιουκλάκη η οποία της είχε πει ότι πρέπει να είχει υπομονή αφού «πρέπει να κάνεις έξι επτά επιτυχίες για να πληρώσεις μία αποτυχία».

«Τότε με το «Παιχνίδι των Θεών» έχασα 500.000 ευρώ. Θυμάμαι, η Αλίκη Βουγιουκλάκη, που τα συζητούσαμε, μου έλεγε ότι πρέπει να κάνεις έξι επτά επιτυχίες για να πληρώσεις μία αποτυχία. Το ήξερε καλά, γιατί το είχε πληρώσει κι εκείνη ακριβά. Ευτυχώς, τότε υπήρχαν ακόμα οι υψηλές αμοιβές στην τηλεόραση και την ευγνωμονώ, γιατί με βοήθησε να κάνω παραστάσεις που ονειρευόμουν στο θέατρο. Την αγάπησα πολύ την τηλεόραση και νιώθω ότι με αγάπησε κι εκείνη», σχολίασε η κ. Δανδουλάκη.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ