Ο Γιάννης Μοραΐτης έθεσε υποψηφιότητα για την Eurovision 2020 (video)

Must Read

«Υποψηφιότητα» για την εκπροσώπηση της χώρας μας στην 65η Eurovision που θα διεξαχθεί τον προσεχή Μάιο στην Ολλανδία έπεσε στο τραπέζι και μας αποκάλυψαν οι «Eurovisionistas».

Ο τραγουδιστής Γιάννης Μωραίτης που και στο παρελθόν (2018) είχε προσπαθήσει να ταξιδέψει με τα χρώματα της χώρας μας στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό, φθάνοντας έως τα ημιτελικά με ένα «ελληνοπρεπές» τραγούδι και πιο συγκεκριμένα με το «Οι πολλοί είμαστε ένα» του επί σειρά ετών συνεργάτη του Ανδρέα Λάμπρου, άφησε να εννοηθεί μέσα από την του προσωπική σελίδα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι και τη φετινή χρονιά θέλησε να αποστείλει τη δική του «πρόταση» στην ΕΡΤ .

Οι Eurovisionistas «αποκαλύπτουν» ότι ο Γιάννης Μωραίτης έχει ήδη καταθέσει αυτή τη χρονιά στις διεθνείς σχέσεις της δημόσιας τηλεόρασης, ένα τραγούδι «δυτικού τύπου» με αγγλικό -αυτή τη φορά-στίχο και περιμένει την κρίση των ειδικών και πιο συγκεκριμένα της «ειδικής επιτροπής» που συστάθηκε πρόσφατα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για το αποτέλεσμα της συνεργασίας του με ξένους δημιουργούς αυτή τη φορά οι οποίοι φρόντισαν και έγραψαν πάνω του ένα τραγούδι που αναδεικνύει τις φωνητικές του δυνατότητες και θα κατάφερνε να εκπροσωπήσει κατ αυτούς την Ελλάδα σε ένα τέτοιο φεστιβάλ τραγουδιού με πολλές ελπίδες για διάκριση.

Δείτε επίσης: Η Ιωάννα Τούνη φωτογραφίζεται με πετσέτα και «δικάζει» το GNTM με σπόντα για την Αλεξανδράκη

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This