ΑΡΧΙΚΗLIFESTYLEΠανδαιμόνιο σε grand opening καταστήματος με τον Light να ξεσηκώνει τους fans

Πανδαιμόνιο σε grand opening καταστήματος με τον Light να ξεσηκώνει τους fans

Το αδιαχώρητο επικράτησε στο grand opening του νέου καταστήματος δημοφιλούς brand υποδημάτων σε πολυσύχναστο δρόμο του Κορυδαλλού, με special guest τον Light.

Βαρβάρα Φάις, Light

Γνωστές προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, αθλητικό, δημοσιογραφικό και καλλιτεχνικό κόσμο της Αθήνας έδωσαν το «παρών» στο λαμπερό event και έκαναν τις αγορές τους από τις νέες συλλογές Skechers, ενώ είχαν και την ευκαιρία να διασκεδάσουν με το μοναδικό live act του δημοφιλούς τράπερ Light, ο οποίος ξεσήκωσε μικρούς και μεγάλους fans του που είχαν συγκεντρωθεί από πολύ νωρίς έξω από το κατάστημα, προκαλώντας… πανδαιμόνιο τη στιγμή που άρχισε να τραγουδάει.

Παναγιώτης Τριανταφύλλου, Σαμ Φάις

Τη μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης είχε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, του οποίου το όνομα ακούγεται πολύ έντονα για μια νέα εκπομπή Σαββατοκύριακου στον ΑΝΤ1, από το ερχόμενο φθινόπωρο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης