H «βασίλισσα της pop» στην αγκαλιά 25χρονου χορευτή της!

Must Read

«Η Μαντόνα και το βρέφος», είναι ο… φαρμακερός, αν μη τι άλλο, τίτλος με τον οποίο η «New York Post» σχολιάζει τη διαχυτικότητα της 61χρονης pop star με τον 25χρονο χορευτή Αχλαμαλίκ Γουίλιαμς, στο μπαλκόνι ενός ξενοδοχείου στο Μαϊάμι!

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, στο ίδιο ξενοδοχείο βρισκόταν και η 23χρονη κόρη της, Λούρδη, η οποία συνοδευόταν από έναν άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων.

ΜΑΝΤΟΝΑ ΑΧΛΑΜΑΛΙΚ ΛΟΥΡΔΗ ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ

Αυτή, πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά που η –μητέρα έξι παιδιών– Μαντόνα εμφανίζεται να φλερτάρει δημοσίως με τον συγκεκριμένο νεαρό, αφού ανεβάζει συχνά πυκνά στο Instagram κοινές φωτογραφίες τους από τα παρασκήνια της περιοδείας της.

Με αφορμή, ωστόσο, τις νέες αυτές δημόσιες εκδηλώσεις τρυφερότητας, αναζωπυρώνονται οι φήμες που θέλουν τους δυο τους ζευγάρι τους τελευταίους μήνες.

ΜΑΝΤΟΝΑ ΑΧΛΑΜΑΛΙΚ LOVEBIRDS

Άλλωστε, γιατί να μην το πιστέψει κανείς, δεδομένου ότι, κατά τον πρότερο ερωτικό βίο της, ήταν σαφής η προτίμησή της σε… πολύ νεότερους από την ίδια άνδρες.

Μάλιστα, η «Daily Mail» μπήκε στη διαδικασία να κάνει και ένα… διάγραμμα, το οποίο δείχνει ότι, όσο μεγαλώνει, η «βασίλισσα της pop» επιλέγει ως συντρόφους της άνδρες από τους οποίους τη χωρίζουν όλο και περισσότερα χρόνια!

ΜΑΝΤΟΝΑ ΕΡΑΣΤΕΣ ΑΝΑ ΗΛΙΚΙΑ

Έτσι, ενώ το 1982 ήταν με τον Ζαν-Μισέλ Μπασκιέ, τον οποίο περνούσε μόλις δύο χρόνια, πλέον τη χωρίζουν από τον εραστή της… 36 ολόκληρα χρόνια!

Μοναδικός εραστής της μεγαλύτερος από την ίδια ήταν ο Γουόρεν Μπίτι, που την περνούσε 21 χρόνια. Με τον διάσημο ηθοποιό ήταν ζευγάρι από το 1989 έως το 1990.

Δείτε επίσης: Τζάστιν και Χέιλι Μπίμπερ: Μας πήραν τα… ζουμιά (και) στο Instagram!

Ο τωρινός εραστής της, πάντως, που τυγχάνει μόλις δύο χρόνια μεγαλύτερος από τη… Λούρδη, είναι γιος βετεράνου του Αμερικανού Στρατού και φέρεται ότι ονειρεύεται να «αλλάξει τον κόσμο μέσω της τέχνης».

ΜΑΝΤΟΝΑ ΑΧΛΑΜΑΛΙΚ MADAME X LIVE

Από τότε που έγινε επαγγελματίας χορευτής, ο Γουίλιαμς συμμετέχει στις περιοδείες της Μαντόνα και ταξιδεύει μαζί της σε Ευρώπη, Αμερική και ανατολική Ασία, ενώ το ντεμπούτο του το έκανε σε μια παραγωγή του Cirque du Soleil!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This