Το μονόπετρο της Jennifer Aniston και η δήλωση του Brad… περί φιλίας

Must Read

«Καλή φίλη» χαρακτήρισε ο Brad Pitt την Jennifer Aniston όταν ερωτήθηκε στο κόκκινο χαλί γι’ αυτήν, ενώ εκείνη επιβεβαίωσε ότι η σχέση τους είναι σε πολύ καλή φάση, αφού την ώρα που παραλάμβανε το βραβείο του τον επευφημούσε.

«Θα πέσω πάνω στην Jen, είναι καλή φίλη.» είπε ο Brad στο Entertainment Tonight χαμογελώντας.

Δείτε επίσης: Το χαστούκι της Στικούδη στον Ντάνο «έριξε» το Instagram (video)

«Θα είναι η δεύτερη πιο σημαντική επανένωση της χρονιάς απ’ ό,τι καταλαβαίνω;» συμπλήρωσε, υπονοώντας με χιούμορ ότι η προηγούμενη ήταν εκείνη των παλιών συμπρωταγωνιστών της σειράς «Τα φιλαράκια».

Μέσα στην αίθουσα, τα τραπέζια τους απείχαν λίγα μέτρα, ενώ οι αετομάτηδες είδαν ότι παρέστησαν και στο ίδιο πάρτι μετά την τελετή.

Πάντως, η πολύ κομψή Aniston έβγαλε μάτι με ένα τεράστιο μονόπετρο στο αριστερό και κάποιοι έσπευσαν να υποθέσουν ότι θα μάθουμε σύντομα για νέο επίσημο σύντροφό της, αφού η 50χρονη έκανε πρόσφατα διακοπές στο Μεξικό με τον Will Speck, τον σκηνοθέτη στην ταινία «Office Christmas Party» του 2016 στην οποία πρωταγωνιστούσε. Επισήμως, πάντως, το δαχτυλίδι ήταν δανεικό από τον οίκο Cartier ειδικά για τη βραδιά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This