8-8-2020

Η Lady Gaga εξομολογείται και συγκλονίζει: «Βιάστηκα κατ’ εξακολούθηση στα 19 μου από οικείο μου πρόσωπο» (video)

Η Lady Gaga προέβη σε μια σοκαριστική εξομολόγηση στην εκπομπή της Όπρα Γουίνφρι, καθώς αποκάλυψε ότι στα 19 της βιάστηκε κατ’ εξακολούθηση από οικείο της πρόσωπο!

Η διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιός αναφέρθηκε και στα χρόνια ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, καθώς, εξαιτίας της εξαιρετικά τραυματικής αυτής εμπειρίας της, διαγνώστηκε με διαταραχή μετατραυματικού στρες (PTSD – Post-Traumatic Stress Disorder), η οποία εξακολουθεί να την ταλαιπωρεί στην καθημερινότητά της.

LADY GAGA

Διαβάστε επίσης: Τα «αιχμηρά» σχόλια του παρουσιαστή που… δίχασαν τις Χρυσές Σφαίρες (video)

«Έχω ψυχολογικά προβλήματα, παίρνω πολλά φάρμακα για να παραμείνω σε ισορροπία και είμαι μια μαχήτρια. Βιάστηκα κατ’ εξακολούθηση όταν ήμουν 19 ετών και ανέπτυξα μετατραυματικό στρες ως αποτέλεσμα του βιασμού. Δεν είχα κανένα να με βοηθάει. Ξαφνικά έγινα σταρ και ταξίδευα τον κόσμο. Από ξενοδοχείο σε γκαράζ και από τη λιμουζίνα στη σκηνή και ποτέ δεν αντιμετώπισα το πρόβλημά μου. Ζω και είμαι δυνατή και θα πάρω όλες τις εμπειρίες της ζωής μου και θα τις μοιραστώ με τον κόσμο για να τον κάνω καλύτερο», είπε, μεταξύ άλλων, κάνοντας την Oprah να λυγίσει.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ:

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελένη Παπαδοπούλου
Ελένη Παπαδοπούλου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ