Παρασκευή 7/5/2021

Πώς θα βγάζουν τα προς το ζην Μέγκαν και Χάρι μετά το Megxit

Σάλο έχει προκαλέσει η απόφαση του Πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ να παραιτηθούν από τα βασιλικά τους αξιώματα.

Το πριγκιπικό ζεύγος ανακοίνωσε με κοινή του τοποθέτηση πως «μετά από πολλούς μήνες προβληματισμού και εσωτερικές συζητήσεις, επιλέξαμε να κάνουμε μια μετάβαση φέτος και να ξεκινήσουμε να επιτυγχάνουμε έναν νέο, προοδευτικό ρόλο μέσα σε αυτό το θεσμικό όργανο. Σκοπεύουμε να κάνουμε ένα βήμα πίσω από τον τίτλο μας ως «ανώτερα» μέλη της Βασιλικής Οικογένειας και να εργαστούμε για να είμαστε οικονομικά ανεξάρτητοι, ενώ θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε πλήρως την Αυτού Μεγαλειότητα Βασίλισσα».

Δείτε επίσης: Ποιοι stars έχουν προσβληθεί από τα «διάσημα» τσιμπούρια της νόσου Lyme

Μάλιστα, όπως ξεκαθάρισαν θα επικοινωνούν στο εξής με τον κόσμο μέσω του νέου site τους όπου και θα δημοσιεύουν λεπτομέρειες των δραστηριοτήτων τους. Το σκεπτικό τους είναι να ξεκινήσουν μία νέα, διαφορετική ζωή μακριά από την πίεση και τα «πρέπει» της βασιλικής οικογένειας.

Απορίες εγείρει όπως είναι αναμενόμενο η πηγή εσόδων του ζεύγους στο εξής. Να θυμίσουμε πως η Μέγκαν πριν το γάμο τους ήταν επιτυχημένη ηθοποιός πρωταγωνιστώντας σε αρκετές σειρές. Από την πλευρά του ο Χάρι είχε προχωρήσει στη δημιουργία των «Invictus Games», μία αθλητική διοργάνωση με τη συμμετοχή βετεράνων στρατιωτών που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα ή και αναπηρίες. Ακόμη, έχει ιδρύσει τις φιλανθρωπικές οργανώσεις HALO Trust, Walking With The Wounded, και London Marathon Charitable Trust.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ