Τετάρτη 23/6/2021

Μυθριδάτης: Η τρομερή αλλαγή, τα Ημισκούμπρια και ο πόλεμος από τα media (video)

Ο στιχουργός, ράπερ και MC Μυθριδάτης, που έγινε γνωστός και ιδιαίτερα αγαπητός ως μέλος του hip hop μουσικού συγκροτήματος Ημισκούμπρια, άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του στην κάμερα του «Πρωινού».

Ο τραγουδιστής είναι πλέον 45 ετών, μένει στην Γλυφάδα και διατηρεί μια εντυπωσιακή συλλογή με βινύλια. Ο Μυθριδάτης τονίζει ότι ακόμα και μετά από δέκα χρόνια που έχουν περάσει, γίνονται ακόμα αναφορές για τα 37 κιλά που έχασε αλλά και την τρομερή αλλαγή στην εμφάνισή του. 

«Κάναμε πάταγο» σχολιάζει για τα Ημισκούμπρια που διαλύθηκαν το 2016, που είχαν τους λόγους τους να τραβήξουν ξεχωριστούς δρόμους. «Δεν είχαμε υποστήριξη από τον τύπο, δεν κάναμε για την αισθητική τους», σχολιάζει με πικρία ο Μυθριδάτης.

Τι κάνει όμως σήμερα; Εκτός από μουσικές εμφανίσεις, ο δημοφιλής ράπερ δανείζει την φωνή του σε διάφορες μεταγλωττίσεις, όπως για παράδειγμα τα χελωνονιτζάκια…

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ