Τετάρτη 12/5/2021

Τα ζώδια σήμερα Σάββατο 11 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Κάντε μερικά βήματα για να προσεγγίσετε τον σύντροφό σας και να περάσετε καλύτερα. Φροντίστε να δείτε κοινούς φίλους για να αποφύγετε συζητήσεις οικονομικού περιεχομένου. Μην έχετε άγχος για καταστάσεις που δεν μπορείτε να αποφύγετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα ανοιχτούν νέοι δρόμοι στον επαγγελματικό τομέα και αν είστε μεθοδικοί και συνεπείς, τα επιτεύγματα θα ξεπεράσουν τις προσδοκίες σας. Ισως αντιμετωπίσετε από έναν συνεργάτη σας, εκτός από τον δυναμισμό του, και την εχθρότητά του.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε λάθη στις επιλογές σας και μην ασκείτε στους άλλους κριτική που ενοχλεί, γιατί ούτε εσείς είστε σίγουροι για τις κατευθύνσεις που πρέπει να ακολουθήσετε. Θα υπάρξουν συζητήσεις για το άτομό σας τις οποίες θα μάθετε αργότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η κινητικότητα στα συναισθηματικά σας θα αποτελέσει αφορμή για να γίνετε πιο ελαστικοί με τους άλλους, αν και μια καινούργια παρουσία θα αποσπάσει την προσοχή σας. Μη φοβάστε να δείξετε τις καλές προθέσεις σας σε άτομα που ενδιαφέρονται για εσάς.

ΛΕΩΝ: Μπορεί η εποχή να είναι δύσκολη, αλλά είστε αδικαιολόγητα αγχώδεις, αφού βγάζοντας τον δυναμισμό σας θα προωθήσετε τα σχέδιά σας, προσπερνώντας αντιξοότητες. Επιμεληθείτε περισσότερο τις δημόσιες σχέσεις σας και την εμφάνισή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ασχοληθείτε με νέες δραστηριότητες και αν δεν μπορείτε να τις εφαρμόσετε αμέσως, κατασταλάξτε στους τρόπους που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε σε αλλαγές. Οπως θα έχετε έσοδα θα έχετε και έξοδα, γι’ αυτό κρατήστε τις ισορροπίες.

ΖΥΓΟΣ: Μην καλλιεργείτε ψεύτικες ελπίδες για το οικονομικό μέλλον του κόσμου και μην παρασυρθείτε σε αβέβαιες επενδύσεις. Απλώς αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα έχετε. Μην αρνηθείτε τη συμπαράστασή σας σε κάποιους δικούς σας ανθρώπους που την έχουν ανάγκη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο εργασιακός και ο οικονομικός σας τομέας θα απαιτήσουν από εσάς διορατικότητα για το παρόν και το μέλλον. Αξιοποιήστε στόχους και σχέσεις με κάθε μέσο. Εάν είστε εκνευρισμένοι, μην πάρετε αποφάσεις, γιατί θα κάνετε λάθος.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αναθεωρήστε μερικά από τα βασικά σας σχέδια, γιατί θα αναγκαστείτε να αλλάξετε τακτική, ευθυγραμμιζόμενοι με τα εξωτερικά γεγονότα. Φανείτε συντηρητικοί στον τρόπο που θα διαχειριστείτε τα οικονομικά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κάτι που θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα είναι οι σχέσεις και οι στόχοι σας, γιατί οι συνέπειες θα είναι μεν μακροπρόθεσμες, αλλά καθοριστικές. Είστε πιο τυχεροί από τους άλλους, οπότε αποφύγετε ενέργειες που θα ανατρέψουν τον οικονομικό σας υπολογισμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η μέρα που θα διανύσετε δεν θα είναι εύκολη ως προς το να καλύψετε τις τρέχουσες ανάγκες σας, καθώς μπορεί να υπάρχει ζήτηση στον εργασιακό χώρο, αλλά υπάρχει και αγώνας. Σε εποχές μεγάλης ανασφάλειας μην πιέζετε τους συνεργάτες σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Τακτοποιήστε ό,τι έφυγε από τον έλεγχό ή την επίβλεψή σας. Διευρύνετε την κοινωνική σας ζωή και βάλτε λίγη διασκέδαση στο πρόγραμμά σας. Για κανένα λόγο και για καμία αγορά μη δανείσετε ή μη δανειστείτε χρήματα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ