Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 12 Ιανουαρίου

Must Read

ΚΡΙΟΣ: Δεν θα υπάρχουν εγγυήσεις για τα έσοδά σας, αλλά θα αυτοσχεδιάζετε επιτυχώς, για να αποκτήσετε αργά και σταθερά το χαμένο χρήμα. Οι προσωπικές και φιλικές σας σχέσεις θα κυλούν σε ήρεμο και ευχάριστο κλίμα, σε αντίθεση με τις επαγγελματικές σας που θα τις διακρίνουν εντάσεις. Βέβαια, δεν θα λείπουν οι αντιπαραθέσεις με φιλικά άτομα και ίσως βγει στην επιφάνεια η τάση σας να καταπιέζετε εκείνους που δηλώνουν φίλοι σας, μόνο και μόνο για να κρύψετε την ανασφάλειά σας. Θα πρέπει πάση θυσία να κρατηθείτε μακριά από εντάσεις και κάθε είδους πρόκληση, ρίσκο ή κίνδυνο.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι καθυστερήσεις και τα προβλήματα θα έχουν τον πρώτο ρόλο κάνοντας το άγχος σας να μεγαλώνει όλο και περισσότερο, ενώ θα έχετε την τάση να υπερβάλλετε σε όλα, δείχνοντας στους άλλους έναν εαυτό που δεν θα τους αρέσει και πάνω απ’ όλα δεν σας αντιπροσωπεύει. Το τοπίο θα σας παρασύρει να πιστεύετε σε ψέματα και απατηλές υποσχέσεις, χάνοντας τον πραγματικό στόχο σας. Θα παρασυρθείτε σε ακραίες καταστάσεις που θα φέρουν εντάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο με τους συνεργάτες σας και παράλληλα θα ξεσπάτε στον σύντροφό σας όσοι είστε δεσμευμένοι δημιουργώντας ανυπόστατες σκηνές ζηλοτυπίας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι αδέσμευτοι θα κάνετε ό,τι μπορείτε για να εκνευρίσετε τα οικογενειακά και φιλικά σας πρόσωπα, κάνοντας συζητήσεις που δεν θα έχουν να πουν τίποτα καλό για κανέναν. Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και συγκρατημένοι στις αποφάσεις σας, ώστε να μη δημιουργήσετε από μόνοι σας προβλήματα στο μέλλον σας αργότερα που όλα θα έχουν βρει τους κανονικούς τους ρυθμούς. Οι τάσεις φυγής, όταν βλέπετε ότι στριμώχνεστε, θα είναι έντονες και δεν θα σας οδηγούν εκεί που πρέπει, ενώ παράλληλα τα ερωτήματα που θα γεννιούνται θα είναι περισσότερα από τις απαντήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι επιπολαιότητες σε αυτή τη φάση της ζωής σας δεν επιτρέπονται και δεν συγχωρούνται, γι’ αυτό σκεφτείτε με ψυχραιμία και βάζοντας μπροστά τη λογική. Εξάλλου, πρέπει να ξέρετε πως όσο και αν τα προβλήματα μεταξύ σας σάς φαίνονται αξεπέραστα όλα μπορεί να διευθετηθούν, αν αφήσετε στην άκρη τα πείσματα και τις προκαταλήψεις. Δώστε τέλος σε ό,τι σας άγχωνε και σας στρεσάριζε, ώστε να μπορέσετε να προγραμματίσετε ταξίδια που είχατε αναβάλει, να βάλετε μπροστά σχέδια που είχατε ματαιώσει και να αποκαταστήσετε τα κακώς κείμενα στην προσωπική σας σχέση.

ΛΕΩΝ: Γλυκαίνει η συναισθηματική σας ζωή και γεμίζει ρομαντισμό και ερωτισμό βοηθώντας σας παράλληλα να πάρετε αποφάσεις, κάνοντας σωστές αναθεωρήσεις και παραμερίζοντας κάθε ψυχολογική πίεση. Παράλληλα ασχοληθείτε με θέματα εργασίας που είχατε παραμελήσει και βρείτε λύσεις που θα είναι αποδοτικές και συμφέρουσες για εσάς. Κάποια εμπόδια είναι λογικό να εμφανιστούν, αφού ακόμα δεν έχετε ξεκαθαρίσει τις θέσεις σας, αλλά η ανάλυση αυτών που θα προκύψουν θα σας βοηθήσει στη λήψη των σωστών αποφάσεων. Να είστε προσεκτικοί και να μην υποκύψετε σε υπερβολές και βιαστικές κινήσεις, επειδή θα βλέπετε ότι ευνοείστε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο υπέρμετρος ενθουσιασμός δεν θα σας βοηθήσει να υλοποιήσετε τις επιθυμίες σας, γι’ αυτό μην ξεπεράσετε τα όρια. Προσπαθήστε να μη μεταφέρετε τα προβλήματα του εργασιακού χώρου στο οικογενειακό σας περιβάλλον και το αντίθετο, γιατί έτσι ξεφεύγετε κατά πολύ από τον στόχο σας και μπερδεύετε τη ζωή σας, χωρίς να υπάρχει λόγος. Εάν κάποιοι αμφισβητήσουν τις ικανότητές σας, δεν χρειάζεται αμέσως να αντιδράσετε αρνητικά, ενώ μπορείτε με επιχειρήματα να τους κάνετε να αλλάξουν γνώμη. Εχετε αυτή την ικανότητα, εκμεταλλευτείτε την και μην την αφήνετε να πάει χαμένη.

ΖΥΓΟΣ: Θα έχετε αρμονική επικοινωνία με τα άτομα που συναναστρέφεστε και θα μπορείτε με ευκολία να επεκταθείτε κοινωνικά και να κάνετε καινούργιες επαφές. Χρησιμοποιήστε τη διορατικότητά σας για να καταλάβετε τι ρόλο παίζουν οι άλλοι και να μην πέσετε σε παγίδες. Τα συναισθήματά σας θα αυξηθούν σημαντικά και θα σας επιτρέψουν να εξασφαλίσετε μια άνετη συμβίωση. Κάποια κοινωνικά καλέσματα θα είναι αναπόφευκτα, αλλά προσπαθήστε να μην κάνετε έξοδα παραπάνω από αυτά που σας επιτρέπονται. Σκεφτείτε ότι για να επεκτείνετε τη φήμη σας και να δείξετε την αξία σας δεν χρειάζεται να σπαταλάτε αλόγιστα χρήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Κάντε καινούργιες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες και εκδηλώστε την αγάπη σας στα φιλικά σας πρόσωπα. Αισθανόμενοι ψυχική ευφορία, θα θελήσετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, όμως, φροντίστε να μην έχετε παράλογες απαιτήσεις από τον σύντροφό σας. Δώστε του περισσότερες ελευθερίες και προσπαθήστε να του έχετε περισσότερη εμπιστοσύνη, εάν θέλετε να προχωρήσει αυτή η σχέση. Αποφύγετε να παρασυρθείτε από κάποιο άτομο γνωστό σας που θα σας τραβήξει το ενδιαφέρον, γιατί εκτός του ότι θα είναι προσωρινό πρέπει να ξέρετε ότι υπάρχουν και κάποιοι που μπορεί να εκμεταλλευτούν το αδύνατο σημείο σας, καταλήγοντας να πέσετε θύμα των συναισθημάτων σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Καλυτερεύουν οι σχέσεις στον εργασιακό σας χώρο με τους συνεργάτες σας, όμως θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε αυτά που θα πείτε για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Εκφράστε, εάν θέλετε, τις ιδέες και τους στόχους σας, αρκεί να φροντίσετε να είστε κατανοητοί και ξεκάθαροι στο τι θέλετε σε αυτούς που απευθύνεστε και ειδικά όταν ζητάτε από εκείνους. Μην παρασυρθείτε σε καταχρήσεις διατροφικές, κακές συνήθειες και εξαντλητικά ωράρια εργασίας, γιατί ο οργανισμός σας χρειάζεται στιγμές ξεκούρασης και πάνω απ’ όλα το δικαιούται. Επικεντρωθείτε στα επαγγελματικά σας και ενώστε τις δυνάμεις σας, για να υπάρξουν άμεσα αποτελέσματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι προστριβές και οι εντάσεις με τους άλλους δεν βοηθούν ιδιαίτερα την τύχη σας, ούτε στις συνεργασίες σας ούτε και τις προσωπικές σας σχέσεις. Δεν πρέπει να ξεχνάτε πως και η τύχη χρειάζεται λίγη βοήθεια από εσάς για να μπορεί να λειτουργεί και, αν δεν αποφασίσετε να το πράξετε, όλα θα δείχνουν και θα είναι στάσιμα. Το γεγονός ότι βρίσκεστε σε φάση αλλαγής των πεποιθήσεων και των νοοτροπιών σας δεν συμβαδίζει με την τύχη σας. Τα εμπόδια, οι καθυστερήσεις και οι παρανοήσεις θα έχουν την τάση να καταργούν και να διαμορφώνουν ό,τι καινούργιο σάς προκύπτει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Όσοι από εσάς είστε ήδη δεσμευμένοι αποφύγετε κρίσεις ζήλιας και αν έχετε να προσάψετε κάτι στον σύντροφό σας κάντε το με ουσιαστικό διάλογο και όχι με υπονοούμενα, αφού είναι λογικό ότι θα αντιδράσει και ίσως αυτό να μην είναι τόσο ανώδυνο. Μετριάστε τις προσδοκίες σας, για να μη γίνετε θύμα των δικών σας επιθυμιών, αφού η απογοήτευση που θα νιώσετε αν δεν επιτευχθούν θα είναι μεγάλη. Προσεγγίστε τον σύντροφό σας με διαφορετικό τρόπο από ό,τι συνήθως, για να ξαναδείτε τη σχέση σας να αναγεννιέται από τις στάχτες της. Στους αδέσμευτους του ζωδίου, ίσως μια σχέση του παρελθόντος επιστρέψει μετανιωμένη.

ΙΧΘΥΕΣ: Αποφύγετε την υπερβολή στις κινήσεις και τις αντιδράσεις σας, εάν θέλετε οι προοπτικές των σχέσεών σας να είναι αισιόδοξες. Οι δυσκολίες που θα παρουσιαστούν θα αφορούν τη γενική κατάσταση και θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές, γιατί θα ήταν λάθος να είστε μαχητικοί ή απόλυτοι με τους συνεργάτες σας και να δημιουργείτε αντιπάθειες. Πολεμώντας χωρίς την απαιτούμενη υπομονή θα κουραστείτε και δεν θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε αργότερα, γιατί να είστε σίγουροι ότι υπάρχει και συνέχεια. Εάν δεν έχετε τις απαραίτητες βάσεις, μην κάνετε ανοίγματα, γιατί προβλέπεται να ξεφεύγετε και να χάνετε τους στόχους σας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This