Megxit: Τα βήματα που οδήγησαν τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ στην… έξοδό τους από το παλάτι!

Must Read

Μπορεί η είδηση της παραίτησης του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ από τα βασιλικά τους καθήκοντα να έπεσε σαν… πυρηνική βόμβα στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, όμως, για τους πιο «παρατηρητικούς», το ζευγάρι όδευε με την προκλητική συμπεριφορά του προς την έξοδο καιρό τώρα!

Η «Daily Mail» αναλύει τα βήματα που οδήγησαν στο Megxit, όπως αποκαλεί ο βρετανικός Τύπος την έξοδο του πριγκιπικού ζευγαριού από τον στενό κύκλο των «ανώτερων» μελών της βασιλικής οικογένειας.

Και πρώτο και καλύτερο, το… υπερβολικά ακριβό φόρεμα των 66.000 ευρώ που φορούσε η Μέγκαν στην επίσημη φωτογράφιση των αρραβώνων τους, το οποίο κόστιζε όσο τρεις ετήσιοι μισθοί για τον μέσο Βρετανό πολίτη!

Ακολούθησε η τυλιγμένη σε πέπλο μυστηρίου γέννηση του γιου τους Άρτσι, ο οποίος ήρθε στη ζωή στις 6 Μαΐου 2019. Η ανακοίνωση ότι άρχισε ο τοκετός βγήκε αφότου η Μέγκαν είχε ήδη γεννήσει, ενώ ο βρετανικός λαός είδε πρώτη φορά καθαρά το πρόσωπο του μικρού Άρτσι τον Ιούλιο.

Το ζευγάρι κατηγορήθηκε, επίσης, ότι έκλεψε τη λάμψη της πριγκίπισσας Ευγενίας, επιλέγοντας να ανακοινώσει στο στενό οικογενειακό περιβάλλον την εγκυμοσύνη της Μέγκαν την ημέρα του γάμου της.

Στον δικό τους γάμο, αίσθηση είχε προκαλέσει ότι, εκτός από τη μητέρα της, δεν έδωσε το «παρών» σχεδόν κανένας συγγενής της, αλλά πολλοί σταρ του Χόλιγουντ, όπως ο Τζορτζ Κλούνεϊ.

Έφτιαξαν ξεχωριστούς λογαριασμούς στα social media

Η αντίστροφη μέτρηση για το Megxit φαίνεται, όμως, ότι άρχισε το Μάρτιο του 2019, όταν οι οικογένειες των δύο αδελφών χώρισαν τις αρμοδιότητές τους και ο Χάρι με τη Μέγκαν ανεξαρτητοποιήθηκαν και στα… social media, αποκτώντας τον δικό τους λογαριασμό στο Instagram!

Είχε ήδη προηγηθεί η απόφασή τους να φύγουν από το παλάτι του Κένσινγκτον, όπου γειτόνευαν με τον Ουίλιαμ και την Κέιτ, για να ζήσουν στο Φρόγκμορ, η ανακαίνιση του οποίου κόστισε ακριβά στους Βρετανούς φορολογουμένους.

Διαβάστε επίσης: Πώς θα βγάζουν τα προς το ζην Μέγκαν και Χάρι μετά το Megxit

Η πλέον ξεκάθαρη ένδειξη ότι κάτι δεν πήγαινε καθόλου καλά, ήρθε τον περασμένο Οκτώβριο, στη διάρκεια της επίσημης επίσκεψής τους στην Αφρική, όταν σε συνέντευξή τους η Μέγκαν δήλωσε ότι αισθάνθηκε ιδιαιτέρως ευάλωτη στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, ενώ ο Χάρι επιβεβαίωσε τη ρήξη στη σχέση του με τον αδελφό του, λέγοντας πως, ως αδέλφια, έχουν κι αυτοί τις κακές τους μέρες.

Η απουσία τους, τέλος, από τις επίσημες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του παλατιού, επιβεβαίωσε το χάσμα με ολόκληρη τη βασιλική οικογένεια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This