Στα «χέρια» της ανηψιάς του, Ελισάβετ Μουτάφη, το ατελιέ του Μάκη Τσέλιου

Must Read

Παραλαβή – παράδοση γίνεται στο ατελιέ του Μάκη Τσέλιου. Ο σημαντικός Ελληνας δημιουργός θα παραχωρήσει τη μοδάτη αυτοκρατορία του στην ηθοποιό Ελισάβετ Μουτάφη προκειμένου να συνεχίσει εκείνη το έργο του, ένα έργο χρόνων που έγραψε ιστορία στην ελίτ της αριστοκρατίας των Αθηνών.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος, λέγοντας πως η πρωταγωνίστρια της παράστασης «Όμορφη Πόλη» είναι ανιψιά του (σ.σ.: κόρη της αδελφής του) και ασχολείται ήδη με το σχέδιο!

Δείτε επίσης: Ευχάριστα νέα: Η μητέρα της Μαρία Μενούνος κερδίζει τη μάχη της με τον καρκίνο!

«Ήρθε η στιγμή η καινούργια γενιά να αναλάβει κάποια πράγματα! Για αυτό έχω επιφορτίσει, αλλά με πολλή αγάπη, την ανιψιά μου, την Ελισάβετ Μουτάφη, χωρίς βέβαια να χάνει τίποτα από τη δουλειά της που την αγαπάει πολύ, αλλά σε συνδυασμό με εμένα και τη μητέρα της θέλουμε να αναλάβει αυτή τη δουλειά που έχουμε κάνει με αγάπη» αποκάλυψε στο «Happy Day στον Alpha» ο Μάκης Τσέλιος.

Η Ελισάβετ Μουτάφη, καλεσμένη στην κυριακάτικη εκπομπή «Ελα, χαμογέλα», σχολίασε με ενθουσιασμό: «Λατρεύω τη μόδα. Ή θα έκανα αυτό ή θα έκανα το άλλο (σ.σ.: υποκριτική) και νομίζω ότι ήρθε η ώρα να κάνω και αυτό! Αρχίζω να μαθαίνω τα πράγματα και θα αρχίσουμε να συνεργαζόμαστε και θα είναι δίπλα μου και η μητέρα και ο θείος μου! Δεν μου παραχωρεί το ατελιέ, απλώς αρχίζω να μπαίνω μέσα στα πόδια του» ανέφερε με χιούμορ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This