Η φάρσα του Γιάννη Χαλβατζή σε δημοσιογράφο με όπλα και μπράβους (video)

Must Read

Με μεγάλη αγωνία παρακολούθησε το τηλεοπτικό κοινό τη νέα επιτυχημένη εκπομπή του Σάββα Πούμπουρα «Best Friend’s Fear» που έκανε πρεμιέρα την περασμένη Παρασκευή με την φάρσα στην Βίκυ Σταυροπούλου να γίνεται viral.

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούριου, «Ευτυχείτε», είδαμε σήμερα ένα απόσπασμα από την φάρσα που οργάνωσε ο πρώην σύντροφος της Κάτιας Ταραμπανκό στον  δημοσιογράφο της εκπομπής του Open, Κωνσταντίνο Ντάφλο.

Ο Γιάννης Χαλβατζής που είναι φίλος του παρουσιαστή Σάββα Πούμπουρα, είχε παρεξηγηθεί πριν λίγο καιρό με ένα ρεπορτάζ του του Κωνσταντίνου, και παρότι σταδιακά αποκαταστήθηκαν οι σχέσεις του, θεώρησε ότι πρέπει να τον «εκδικηθεί».

Ο δημοφιλής δημοσιογράφος περιγράφει ότι βρισκόταν σε επαγγελματικό δείπνο σε εστιατόριο με τον Χρήστο Κούτρα και την Ειρήνη Γκαλιάτσου που συμμετείχαν στο concept, και κάπου εκεί εμφανίστηκε ο Γιάννης Χαλβατζής με μπράβους, όπλα, τανάλιες και τραμπουκισμούς. Όπως ήταν αναμενόμενο ο δημοσιογράφος «τα χρειάστηκε» για τα καλά, ενώ δήλωσε μάλιστα ότι ακόμα τρέμει από το σοκ που υπέστη καθώς χαρακτήρισε την φάρσα που του έγινε, πολύ πιο «σκληρή» από εκείνη που έστησε η κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου στην μητέρα της. 

Δείτε επίσης: Η Ραμόνα Βλαντή «στήνει στον τοίχο» το My Style Rocks (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This