Στο νοσοκομείο ο Πάνος Καλίδης

Must Read

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο Πάνος Καλίδης με δύο κατάγματα που του προκάλεσε ο γιος του σε παιχνίδι που έπαιζαν οι δυο τους όπως αποκάλυψε η “Espresso”.

Ο 5χρονος Αριστείδης φαίνεται να έπεσε απότομα στο στέρνο του πατέρα κατά τη διάρκεια παιχνιδιού που έπαιζαν του προκαλώντας του τα κατάγματα.

Το συμβάν έγινε αντιληπτό από τη σύντροφο του δημοφιλούς τραγουδιστή Λεάννα Μάρκογλου, η οποία τον μετέφερε εσπευσμένα σε ιδιωτική κλινική.

Εκεί, οι ιατροί τον υπέβαλαν στις απαραίτητες εξετάσεις όπου και διέγνωσαν κάταγμα στην αριστερή θωρακική πλευρά, με αποτέλεσμα να του παράσχουν εκτός από τις πρώτες βοήθειες και φαρμακευτική αγωγή με αναλγητικά για τους πόνους και να του συστήσουν ακινησία και προσοχή σε απότομες κινήσεις και βάρη.

Δείτε επίσης: Ο Τομ Χανκς ήταν συμπατριώτης μας πολύ πριν πολιτογραφηθεί Έλληνας!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This