5-8-2020

Η Ζέτα Δούκα έδειρε με λαβές Jiu-Jitsu τον… προπονητή της (video)

H Ζέτα Δούκα εκπαιδεύεται στο Jiu-Jitsu και όπως θα δείτε και στο βίντεο που δημοσίευσε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είναι άκρως μάχιμη!

Το βίντεο ξεκινάει με τον προπονητή της, να της δίνει οδηγίες και αμέσως μετά να προσπαθεί να της επιτεθεί πιάνοντας από τον ώμο, όπως θα έκανε κάποιος επιτήδειος κακοποιός. Η Ζέτα με σφιχτούς κοιλιακούς και δυνατά μπράτσα, αρπάζει το χέρι του προπονητή της και το γυρνάει με δυνατή λαβή, με τον ίδιο να της φωνάζει να σταματήσει και τον άνθρωπο που βιντεοσκοπεί να σχολιάζει: «Μην το παίρνεις στα σοβαρά αγάπη μου, ένας ρόλος είναι».

Η Ζέτα που σήμερα περιμένουμε με αγωνία να εμφανιστεί στο «Καφέ της Χαράς» έγραψε στη λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο: Η «Στέλλα» εκπαιδεύεται! Η συνέχεια προσεχώς επί της οθόνης του #tokafetisxaras… Ευχαριστώ τον πρωταθλητή κόσμου στο #jiujitsu , @arambo_jj για τη υπομονετική προπόνηση! Συγγνώμη που σε…έδειρα λίγο!!

Τι θα δούμε άραγε; Ποιον θα δείρει στο «Καφέ της Χαράς»; Το σίγουρο είναι πάντως ότι στο επίπεδο που έχει φτάσει, όποιος επιχειρήσει να της επιτεθεί θα το μετανιώσει πικρά!

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Γιάννης Χ. Κουριαννίδης
Γιάννης Χ. Κουριαννίδης
Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς
Χαράλαμπος Κατσιβαρδάς

ΔΗΜΟΦΙΛΗ