Σία Κοσιώνη: «Ο Κώστας με κράζει ότι θα γίνω κακιά πεθερά» (video)

Must Read

Η Σία Κοσιώνη μας επιβεβαίωσε αυτό που φοβόμασταν! Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, η Σία βρέθηκε να ξεδιπλώσει πτυχές και ανησυχίες του επαγγέλματός της αλλά και της προσωπικής της ζωής.

Απευθυνόμενη στον ρόλο της μητέρας που έχει αναλάβει τα τελευταία χρόνια, η σύζυγος του Κώστα Μπακογιάννη παραδέχεται ότι είναι πολύ αγχώδης και προστατευτική με τον γιο της, προσπαθεί όμως όσο μπορεί να διατηρεί την ψυχραιμία της.

Στην ερώτηση του παρουσιαστή πώς βλέπει τον εαυτό της σε μελλοντικό ρόλο της πεθεράς η ίδια έριξε ένα δολοφονικό βλέμμα στην κάμερα, «απειλώντας» τις υποψήφιες νύφες που θα πλησιάσουν τον κανακάρη της. Μάλιστα δεν δίστασε να παραδεχτεί στον αέρα ότι ο Κώστας Μπακογιάννης αλλά και οι φίλοι της την κράζουν για το ότι όπως όλα δείχνουν θα γίνει κακιά πεθερά…

Η κ. Κοσιώνη εκμυστηρέυτηκε μάλιστα ότι ο σύζυγός της που δουλεύει πλέον και τα Σαββατοκύριακα, προτιμά να κανακεύει τον γιο τους από το να είναι αυστηρός: «Ο Κώστας είναι πιο χαλαρός, είμαι περισσότερο αυστηρή. Αλλά πάντα οι μπαμπάδες που έχουν και λιγότερο χρόνο να βλέπουν το παιδί θέλουν να το κανακεύουν περισσότερο. Στις βασικές αρχές συμφωνούμε όμως».

Δείτε επίσης: Δέκα χρόνια πριν: Οι celebrities που έγιναν αγνώριστοι με extreme make over

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This