15-8-2020

Η πικρία της Σοφίας Αρχοντή (Μπουλίτσα) για το Καφέ της Χαράς και τον Χάρη Ρώμα (video)

Το sequel της σειράς «Καφέ της Χαράς» καταγράφει ήδη τεράστια επιτυχία με το κοινό να δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για τη συνέχεια της ιστορίας και τους πρωταγωνιστές σχεδόν δέκα χρόνια μετά.

Οι περισσότεροι ηθοποιοί που γνωρίσαμε στην επιτυχημένη σειρά εμφανίζονται ξανά, υπάρχουν όμως και ορισμένοι που είτε για διάφορους προσωπικούς λόγους, είτε επειδή ήταν απόφαση της παραγωγής, δεν εμφανίζονται στα νέα επεισόδια.

Ανάμεσα σε αυτούς και η Σοφία Αρχοντή που ενσάρκωνε την μικρή Μπουλίτσα την οποία υιοθέτησε η Τζόυς Ευείδη ως Σταυρούλα. Η Σοφία που πλέον έχει μεγαλώσει και έχει γίνει ολόκληρη δεσποινίδα, σύμφωνα με το σενάριο, βρίσκεται στην Ρωσία και δεν εμφανίζεται σε καμία σκηνή. Για την απόφαση αυτή της παραγωγής, μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα:

«Δεν έχω απάντηση να δώσω γιατί δεν είμαι στο Καφέ της Χαράς. Πικράθηκα που δεν είμαι στα νέα επεισόδια, είναι λογικό, ενώ όλοι του λένε συνέχεια σε θέλουμε, θα παίξεις και φίλοι και γνωστοί και στο δρόμο. Εντάξει από την άλλη, από τον κύριο Ρώμα και από την κυρία Χατζησοφιά εξαρτάται, εκείνοι θα αποφασίσουν αν θα είμαι στη συνέχεια.»,  δήλωσε με πικρία η νεαρή ηθοποιός.

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούριου: «Γενικώς, έχω πολύ πλαστικό πάνω μου» (video)

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ