Κάρμεν Ρουγγέρη: «Μου έδιναν τόσα πολλά χρήματα που έλεγα δεν είναι σωστό» (video)

Must Read

Η Κάρμεν Ρουγγέρη έχει προσφέρει αδιαμφισβήτητα ένα σημαντικό πολιτιστικό έργο ως  ηθοποιός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος καθώς και συγγραφέας παιδικών βιβλίων. Αν και είχε καιρό να εμφανιστεί στην τηλεόραση, άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της στην κάμερα της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα και μας ξενάγησε στον χώρο της και τα προσωπικά της ενθύμια.

Με τον αγαπημένο της σύζυγο και την κόρη της

Η κ. Ρουγγέρη δεν δίστασε να αποκαλύψει την ηλικία της, την αγάπη για τον επί 52 χρόνια σύζυγό της που όπως είπε τον έχει «πιο ψηλά» και από τον εαυτό της αλλά και τις οικονομικές της απολαβές από τις χρυσές εποχές της τηλεόρασης… Οπως δηλώνει τα χρήματα που της έδιναν της φαίνονταν τόσα πολλά που θεωρούσε ότι δεν είναι σωστό.

Η κατάσταση στην Αθήνα απογοητεύει την διάσημη καλλιτέχνιδα και γι αυτό δηλώνει ότι αισθάνεται ντροπή που είναι Ελληνίδα, ενώ τόνισε πόσο απεχθάνεται το κάπνισμα. Τέλος, ανέφερε ότι η κόρη της την έχει πείσει να γυμνάζεται ενώ μας έδειξε και το λάστιχο γυμναστικής με το οποίο κάνει ασκήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This