Η Κάτια Ζυγούλη περιγράφει πρώτη φορά τις στιγμές τρόμου που έζησε ο πατέρας της στο Μάτι (video)

Must Read

Για πρώτη φορά ακούμε την Κάτια Ζυγούλη να μιλάει για τις τρομακτικές στιγμές που έζησε ο πατέρας της στην φονική πυρκαγιά στο Μάτι που στοίχισε την ζωή σε 100 ανθρώπους. 

Μέσα από το κανάλι της στο Youtube, η Κάτια αποδεικνύει ότι η οικολογική συνείδηση μπορεί να αντιστρέψει την τεράστια οικολογική καταστροφή που βιώνει ο πλανήτης μας και μαζί με τα παιδάκια της και τον Σάκη, πήγαν για δεντροφύτευση στον Μαραθώνα.

Στην διαδρομή η Κάτια περιγράφει πώς έμαθε για την πυρκαγιά ενώ βρισκόταν στην Κέρκυρα, με τους γονείς και τον γιο της Απόλλωνα να κάνουν διακοπές στο σπίτι τους στο Νέου Βουτζά:

«Παίρνει ο πατέρας μου τον μικρό, τον Απόλλωνα και για καλή μας τύχη αποφασίζει να τον πάει σε ένα πάρκο και όχι τελικά σε γειτονικό σπίτι, το οποίο τελικά κατέληξε να καεί. Απλά είχε τη φαεινή ιδέα να γυρίσει και να βοηθήσει τον Αποστόλη, τον αδερφό του Σάκη, να βάλει την πυρόσβεση, η οποία και τελικά μας έσωσε… ευτυχώς! Φτάνοντας σπίτι ο πατέρας μου, επιστρέφοντας από το πάρκο που έχει αφήσει τον μικρό μαζί με τη μητέρα μου, η φωτιά έχει φτάσει και στην προσπάθειά του να φύγει εγκλωβίστηκε.

Εγώ τώρα είμαι στην Κέρκυρα, κοιτάζω τη θάλασσα, το μόνο που ξέρω είναι ένα τηλέφωνο του Αποστόλη που μου λέει ότι η φωτιά έχει φτάσει και ότι ο πατέρας μου είναι εδώ: “Τι εννοείς είναι εδώ, πού είναι ο πατέρας μου, αφού τον έστειλα στο πάρκο”. Παίρνω τηλέφωνο τον μπαμπά μου, ο οποίος μου λέει “είμαι καλά, κλείσε” με μία φωνή πολύ ταλαιπωρημένη και το σήμα κόβεται, η μπαταρία πέφτει, κοιτάω τη θάλασσα μη ξέροντας στην πραγματικότητα αν ο πατέρας μου ζει ή όχι.

H τύχη τα έφερε έτσι που βρήκαμε έναν εθελοντή διασώστη και του λέμε πήγαινε σε αυτό το σημείο και δες αν υπάρχει ένας άνθρωπος. Μας πήρε μετά από πέντε λεπτά και μας είπε “ο κυρ Νίκος είναι εδώ”. Γυρνώντας μετά από δυο μέρες στην Αθήνα αυτό που αντικρίσαμε ήταν σοκαριστικό. Το σπίτι είχε ελάχιστες ζημιές, αλλά μπροστά σε όλο αυτό που είχε συμβεί…».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This