Η Ειρήνη Καζαριάν, οι φοβίες με τους δημοσιογράφους και μια παραπονεμένη «τραγιάσκα» (video)

Must Read

H Ειρήνη Καζαριάν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου για να μιλήσει για όλα εκείνα που την γοητεύουν αλλά και όσα την «πλήγωσαν».

Η νικήτρια του δεύτερου κύκλου του GNTM, που αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της στο σανίδι είτε επειδή της αρέσει τόσο η υποκριτική όπως δηλώνει, είτε επειδή τα χρήματα και η δόξα ήταν ελκυστικός συνδυασμός, κατάφερε να «αυτο-στοχοποιηθεί» από τους δημοσιογράφους.

Η Καζαριάν που είδε ξαφνικά πάνω της όλα τα φώτα της δημοσιότητας, πίστευε ότι θα μπορεί να συμπεριφέρεται στο κοινό και τα media όπως συμπεριφέρεται τους φίλους της, και μετά την τραγελαφική συμπεριφορά της μπροστά στις κάμερες, δέχτηκε ανελέητο πόλεμο από δημοσιογράφους, κριτικούς και ηθοποιούς.

Στην ερώτηση του Αρναούτογλου αν φοβάται πλέον τους δημοσιογράφους, απάντησε θετικά υπενθυμίζοντας γενικότερα ότι είναι μικρή, εσωστρεφής και ότι δεν περίμενε αυτή την έκταση. Εαν δεσποινίς Καζαριάν είχατε κρατήσει την αυθεντικότητα σας με σεμνότητα και σεβασμό που οφείλει κάθε άνθρωπος στον εαυτό του,χωρίς υπεροπτικές κρίσεις, δεν θα χρειαζόταν να δικαιολογείστε πλέον και να παρουσιάζεστε ως θύμα. Πολλά κορίτσια προσπάθησαν, εξελίχθηκαν, δοκίμασαν νέα πράγματα και έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα χωρίς αλαζονικές εκφάνσεις.

Ωστόσο η παράσταση έγινε sold out όπως αναφέρει η ίδια, αλλά προφανώς στους βασικές κανόνες του μάρκετινγκ ο ντόρος και αρνητική διαφήμιση, πετυχαίνουν πάντα τον σκοπό τους.

Η τραγιάσκα

Eντύπωση μας έκανε, στο παιχνίδι που έπαιξε λίγο αργότερα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, η 22χρονη Καζαριάν φάνηκε πώς δεν είχε ακούσει πότε ξανά την λέξη «τραγιάσκα» και η αλήθεια είναι ότι μας φάνηκε περίεργο. Πώς γίνεται να κινείσαι στους χώρους της μόδας και να μην γνωρίζεις βασικές έννοιες ρουχισμού και αξεσουάρ; Μας θύμισε εικόνες από το GNTM που είδαμε να φοράνε δημιουργίες κάποιου σχεδιαστή και να μην μαθαίνουν καν το όνομά του. Αδιαφορία και ενασχόληση μόνο με τα Insta -stories; Ειρήνη σου ευχόμαστε καλή πρόοδο με ότι καταπιάνεσαι, να το γνωρίζεις σε βάθος, να μελετάς και μετά να μιλάς.

Δείτε επίσης: Το «παράπονο» της Έφης Ρασσιά από τη Φωτεινή Ντεμίρη (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This