Η Καζαριάν θέλει να γίνει ηθοποιός αλλά κάπου ξέχασε το «ήθος» της

Must Read

Η Ειρήνη Καζαριάν, που κέρδισε το περσινό Greece’s Next Top Model, αποφάσισε ότι έχει τα προσόντα να πάει την καριέρα της σε άλλο επίπεδο συμμετέχοντας στη θεατρική παράσταση «Κούκλες» που θα ανέβει στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Ο σκηνοθέτης της παράστασης, Νικόλας Ανδρουλάκης, της έκανε την πρόταση και εκείνη δέχτηκε με μεγάλη προθυμία να πρωταγωνιστήσει ως ηθοποιός, αλλά όπως όλα δείχνουν προς το παρόν φαίνεται να ψάχνει «ήθος» να… ποιήσει.

Στην συνέντευξη Τύπου, που έσπευσαν οι δημοσιογράφοι να μάθουν λεπτομέρειες για το περιεχόμενο της παράστασης, έμειναν «σύξυλοι» όταν η νεαρή μοντέλα φάνηκε αδιάβαστη και ανίκανη να απαντήσει στη βασική ερώτηση για το ποιος είναι ο ρόλος της και τι αντιπροσωπεύει.

«Η ηρωίδα μου είναι το alter ego μου» φάνηκε να λέει η grande influencer της νεολαίας και εκεί «κοκάλωσε» γιατί μάλλον ξέχασε ποιο είναι το «ego» της και έμεινε αμήχανη ψάχνοντας το «alter» και μαζί και το ήθος της.

Αφού ξεστόμισε και μια βρισιά μπροστά στις κάμερες, περίμενε τον «από μηχανής θεό της», τον σκηνοθέτη του έργου, να έρθει να την καθοδηγήσει και να συμβάλλει στην «κάθαρση» της τελικής έκβασης αυτής της… μνημειώδους συνέντευξης.

Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς της ψιθύρισε στο αυτί ο κ. Νικόλας Ανδρουλάκης που φαίνεται να περνάει από δίπλα της και μετά να εξαφανίζεται από το πλάνο. Ξέρουμε όμως ότι η κυρία Καζαριάν βρήκε πολύ αστείο να υποτιμήσει τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων που χάρη σε εκείνους γνωστοποιούνται τα «κατορθώματά» της, και με περίσσια ασέβεια και θράσος αρχίζει να επαναλαμβάνει με ειρωνεία τις ερωτήσεις που της κάνουν αναφορικά με τον ρόλο της. 

Αν και η συμπεριφορά αυτή θα μπορούσε να δικαιολογηθεί σε ένα μικρό παιδί με διατάραξη συμπεριφοράς, δεν μπορούμε να εξηγήσουμε ποιο είναι το σκεπτικό ενήλικων ανθρώπων που προσπαθούν να υποστηρίξουν και να προωθήσουν ένα έργο που βασίζεται στο εμβληματικό δημιούργημα «Το κουκλόσπιτο» του συγγραφέα – σύμβολο στον χώρο του θεάτρου, Ερρίκου ‘Ιψεν.

Μαζί με την μάσκαρα που σας τελείωσε, μην ξεχάσετε να ρωτήσετε που πουλάνε ήθος κυρία Καζαριάν. 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=384&v=955OZMOaaz0

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This