Φαίδρα Δρούκα: Σ’ένα διαζύγιο πιο ευτυχισμένη είναι η γυναίκα (video)

Must Read

Καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά βρέθηκε η αγαπημένη ηθοποιός Φαίδρα Δρούκα και έδωσε μια απολαυστική συνέντευξη.

Η Φαίδρα που πρωταγωνιστεί στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Μην ψαρώνεις», ομολόγησε ότι είναι «φανταστική μαμά» και απολαμβάνει να περνάει χρόνο με το 8χρονο αγγελούδι της που απέκτησε με τον επί 12 χρόνια σύντροφό της.

Μιλώντας για τη νέα παράσταση που πρωταγωνιστεί, το «Υπέροχό μου διαζύγιο» στο Θέατρο Μικρό Χόρν, η Φαίδρα περιγράφει την ιστορία της γυναίκας που υποδύεται και μιλά για τον ρόλο της.

Κάπου εκεί έδωσε και το δικό της μήνυμα στις γυναίκες που σκέφτονται το ενδεχόμενο του χωρισμού: «Τα διαζύγια γίνονται υπέροχα στο τέλος της μέρας για τις περισσότερες γυναίκες. Ενώ μπορεί να μην ξεκινάει από δική της επιλογή, στο τέλος κατά μέσο όρο είναι πιο ευτυχής η γυναίκα».

Δείτε επίσης: Σαν δυο σταγόνες νερό: Όταν δεν μπορούμε να ξεχωρίσουμε ποιος είναι ο γονιός και ποιος το παιδί

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This