Η Κάμερον Ντίαζ από «Άγγελος του Τσάρλι» έγινε χαρωπή νοικοκυρά

Must Read

Μια από τις ορκισμένες εργένισσες του Χόλιγουντ, η οποία χαιρόταν με το παραπάνω την ελευθερία της αλλά και το στάτους και τα χρήματα που της πρόσφεραν μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες, όπως «Οι άγγελοι του Τσάρλι» και «Κάτι τρέχει με τη Μαίρη», κατάφερε να αφήσει τους πάντες άφωνους, αφού, ύστερα από δύο χρόνια νοικοκυρεμένου βίου, αποφάσισε να γίνει και μητέρα.

Η Κάμερον Ντίαζ στα 47 της χρόνια απολαμβάνει μια άλλη ζωή, αφού πριν από μία εβδομάδα ανακοίνωσε όλο χαρά ότι ήρθε στον κόσμο η κόρη της, Ράντιξ, της οποίας ωστόσο δεν σκοπεύει να αναρτήσει φωτογραφίες για να προστατέψει την ιδιωτικότητα του μωρού. Αν και δεν έχει διευκρινιστεί αν το μωρό το έφερε στον κόσμο η ίδια ή κάποια παρένθετη μητέρα, η διάθεσή της είναι ξεκάθαρα να κρατήσει όλες αυτές τις πληροφορίες για την ίδια και τον πολύ στενό κύκλο της.

Εξάλλου, έχει προπονηθεί στη μυστικότητα και την ιδιωτικότητα, καθώς τα τελευταία χρόνια διατηρεί πρωτόγνωρα, για τα δικά της παλιότερα δεδομένα, χαμηλό προφίλ, αφού έχει εγκαταλείψει την καριέρα της για να αφιερωθεί στον ροκ σταρ σύζυγό της, Benzi Madden. «Εχω δώσει πάνω από τη μισή μου ζωή στο κοινό. Νιώθω ότι είναι εντάξει για εμένα να αφιερώνω χρόνο στον εαυτό μου τώρα» δήλωσε η Κάμερον, γνωστή ως «αιώνια εργένισσα» του Χόλιγουντ, σε πρόσφατη συνέντευξή της σε περιοδικό.

Η μεταμόρφωσή της από ψυχή των πάρτι σε παντρεμένη μαμά άρχισε το 2014, τη χρονιά που γνώρισε τον 40χρονο σήμερα Μάντεν, σε ένα πάρτι στο σπίτι της. «Το πρώτο πράγμα που είπα όταν γνώρισα τον μέλλοντα σύζυγό μου ήταν “είναι καυτός! Πώς και δεν τον είχα προσέξει πριν;”. Δεν ήμασταν ποτέ στον ίδιο κύκλο».

Ο αρραβώνας ήρθε μέσα σε λίγους μήνες και τον Ιανουάριο του 2015 παντρεύτηκαν σε τελετή που έγινε σε στενό κύκλο, στην έπαυλή της στο Μπέβερλι Χιλς. Είχε έρθει προφανώς η ώρα που η ερωτική τύχη τής χτύπησε την πόρτα. Η ηθοποιός, η οποία είχε μεγαλώσει σε ένα φτωχικό σπίτι όπου οι γονείς της μάζευαν τενεκεδάκια αναψυκτικών για επιπλέον εισόδημα, έκανε πολλές προσπάθειες μέχρι να φτάσει στον «κύριο κατάλληλο».

Το 1995 έβγαινε με τον Ματ Ντίλον, με τον οποίο χώρισε επειδή δεν ήταν έτοιμη να νοικοκυρευτεί. Ακολούθησαν ο Εντουαρντ Νόρτον, ο Τζάρεντ Λίτο, ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ, το μοντέλο Πολ Σκάλφορ, αλλά και ο νυν αγαπημένος της Τζένιφερ Λόπεζ, Αλεξ Ροντρίγκεζ. Εν τω μεταξύ, η καριέρα της την κρατούσε πολύ απασχολημένη και τη βοηθούσε να πηγαίνει παρακάτω ύστερα από κάθε «ναυάγιο».

Όταν, όμως, ήρθε στη ζωή της ο Μάντεν, η καριέρα μπήκε σε δεύτερη μοίρα και το 2018 σε συνέντευξή της επιβεβαίωσε ότι αποσύρθηκε από την ηθοποιία. Έχει, εξάλλου, συγκεντρώσει περιουσία που ξεπερνά τα 100.000.000 δολάρια, τα οποία μπορεί να απολαύσει ως χαρούμενη σύζυγος και μητέρα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This