Πέμπτη 24/6/2021

Τα ζώδια σήμερα Κυριακή 19 Ιανουαρίου

ΚΡΙΟΣ: Επικεντρωθείτε στην υπάρχουσα σχέση σας, που ακόμα έχει πολλά να σας προσφέρει, και μη στοχεύετε σε ικανοποιήσεις της ψυχικής σας διέγερσης και της ανασφάλειάς σας. Ετσι κι αλλιώς η γοητεία που θα εκπέμπετε θα υπερθερμάνει την ερωτική σας ζωή και οι εξελίξεις που θα έχετε θα είναι ανώτερες από αυτές που περιμένατε. Είναι πολύ πιθανόν να έρθουν στη σκέψη σας θέματα του παρελθόντος, αλλά θα είναι μόνο διάφορες ευχάριστες αναμνήσεις. Οσοι από εσάς είστε αδέσμευτοι θα σταθείτε αρκετά τυχεροί στην αναζήτηση συντρόφου.

ΤΑΥΡΟΣ: Πραγματοποιήστε ευχάριστες συζητήσεις με τους φίλους σας και βελτιώστε το προφίλ σας στον κοινωνικό περίγυρο. Μη δημιουργήσετε ρήξη στις σχέσεις με τους συνεργάτες σας αλλά και με άτομα κύρους, που έχουν να σας προσφέρουν πολλά. Η σταθερότητα που δεν υπήρχε μέχρι τώρα στον συναισθηματικό σας τομέα μπαίνει στη ζωή σας και θα έχετε μια σχέση σταθερή και δυνατή. Δείτε τα μικροκαβγαδάκια που ίσως υπάρχουν με τον σύντροφό σας σαν ερωτικό παιχνίδι, για να δώσετε μια άλλη διάσταση επικοινωνίας μεταξύ σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δείξτε υπομονή σε κάθε σας βήμα και μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις προτού ολοκληρώσετε την εικόνα που έχετε. Κάντε διάλογο για να λύσετε τις διαφορές που έχετε και συζητήστε με επιχειρήματα, όχι με αερολογίες. Υπάρχουν άτομα με θέσεις κύρους και ισχύος που σας βοηθούν σημαντικά. Ισως υπάρξουν εντάσεις και μεγάλες αλλαγές σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με χρήματα που έχετε κοινά με άλλους ή που τα διαχειρίζεστε για λογαριασμό τους. Μην επιτρέψετε σε απαισιόδοξες σκέψεις και μελαγχολία να σας καταβάλλουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η φλυαρία χωρίς ουσία δεν έχει να σας προσφέρει τίποτα και φυσικά δεν θα σας δώσει λύσεις, οπότε μην εμπλακείτε σε συζητήσεις που βασίζονται σε σχόλια. Διατηρήστε όσο μπορείτε την καθαρότητα των προθέσεών σας και μη συμμετέχετε στο παιχνίδι της συμπάθειας και της αντιπάθειας, αφού κάποιους δεν τους γνωρίζετε τόσο καλά, ώστε να αποφασίσετε αν θέλετε να τους κατατάξετε στους φίλους σας ή στους αντιπάλους σας. Αφήστε τη ζωντάνια σας να λειτουργήσει ως πηγή έμπνευσης και εσωτερικής γενναιοδωρίας με άτομα που σας συνδέουν δραστηριότητες και ιδέες.

ΛΕΩΝ: Ευκαιρίες υπάρχουν και θα υπάρξουν, οπότε δεν χρειάζεται να βιαστείτε να πιαστείτε από την πρώτη που θα δείτε και μετά να υποστείτε αρνητικές συνέπειες, μόνο και μόνο επειδή ήσασταν απροετοίμαστοι. Ευνοούνται καινούργιες σχέσεις αλλά και αναθέρμανση παλιών, αφού θα συγχωρήσετε τον σύντροφό σας. Προσπαθήστε να μη χρησιμοποιήσετε ψέματα για οποιονδήποτε λόγο, γιατί το να χάσει ο σύντροφός σας την εμπιστοσύνη που σας έχει θα είναι η μεγαλύτερή σας απογοήτευση και θα την έχετε προκαλέσει μόνοι σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Είστε ελεύθεροι να ερωτευτείτε. Η επικοινωνία σας θα είναι άψογη και θα βγουν στην επιφάνεια κρυμμένα σας πάθη και ανεκπλήρωτες υποσχέσεις. Σε αυτή τη φάση εσείς είστε ο κυρίαρχος του παιχνιδιού και έτσι εσείς αποφασίζετε ποιος θα μπει στην καρδιά σας και ποιος όχι. Οσοι είστε δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία, εάν είχατε ανταλλάξει πικρά λόγια με τον σύντροφό σας, να γλυκάνετε την κατάσταση και να τα ξαναβρείτε. Αφεθείτε στην αρμονία του έρωτα και ανακαλύψτε τι νιώθετε πραγματικά για τον σύντροφό σας.

ΖΥΓΟΣ: Η εργασιομανία σας ήταν πάντα η βασική αιτία απομάκρυνσης από τον σύντροφό σας, αλλά τώρα φαίνεται πως επιτέλους καταλάβατε πως όλη σας η ζωή δεν είναι μόνο δουλειά και ο έρωτας γίνεται για εσάς προτεραιότητα, προκειμένου να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά σας, αλλά και να καταλάβετε του συντρόφου σας. Ακόμα κι αν κάτι ίσως σας ενοχλεί, σκεφτείτε πως υπάρχει τρόπος να το λύσετε πολιτισμένα. Αφήστε τη μέρα να κυλήσει, προσπαθώντας να καλυτερέψετε τη σχέση σας και όχι να τη διαλύσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δημιουργήστε καινούργιες βάσεις για να στηρίξετε την υπάρχουσα σχέση σας και να την καλυτερέψετε, ενώ οι αδέσμευτοι θα βρείτε τη σχέση που σας ταιριάζει για να κατασταλάξετε. Οπότε όσοι είστε μόνοι ανοίξτε την καρδιά σας στο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει και να είστε σίγουροι ότι δεν θα βγείτε χαμένοι. Σε γενικές γραμμές μην ξεπεράσετε τις ανάγκες σας μόνο και μόνο για να ικανοποιήσετε τους άλλους, γιατί έτσι θα πετύχετε πολύ εύκολα να μείνετε μόνοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάντε σχέδια με τον σύντροφό σας για το κοινό σας μέλλον και εκφράστε ο ένας την αγάπη του στον άλλον. Εκμεταλλευτείτε όσες ευκαιρίες σάς παρουσιαστούν και προσπαθήστε να μη χάσετε καμία. Καλυτερεύει η ατμόσφαιρα στη σχέση με τον σύντροφό σας, αφήνοντάς σας να απολαύσετε μια όμορφη μέρα μαζί, κάνοντας από κοινού πράγματα που θα ευχαριστούν και τους δυο σας. Εκφράστε τις ιδέες και τους στόχους σας, φροντίζοντας να είστε κατανοητοί στους άλλους για να πετύχετε άμεση αναγνώριση σε κάποιους κύκλους όπου έχετε μπει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αρκετές στιγμές μέσα στη μέρα θα παρασυρθείτε και θα αντιδράσετε υπερβολικά χωρίς να υπάρχει ουσιαστικός λόγος, γι’ αυτό θα πρέπει να σκεφτείτε ψύχραιμα προτού πείτε λόγια που θα στενοχωρήσουν άτομα που δεν θα θέλατε ή κάνετε λάθη από βιαστικές κινήσεις. Εάν μερικές φορές πιστεύετε ότι υπάρχουν άτομα που δεν σας κατανοούν, μη το παίρνετε τόσο βαριά και μη γίνεστε μυστικοπαθείς. Δεν έχετε να φοβηθείτε τίποτα, εάν αποφύγετε να δώσετε αφορμές σε τρίτους να κάνουν σχόλια σε βάρος σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Χρησιμοποιήστε τη διορατικότητά σας και την ξεχωριστή ικανότητα που έχετε να διεισδύετε στο βάθος των καταστάσεων που σας προβλημάτισαν, για να μη χαλάσετε την όμορφη ατμόσφαιρα που επικρατεί. Ο λάθος χειρισμός του λόγου πάνω στον εκνευρισμό σας μπορεί να ξεσηκώσει κάποιους να κινηθούν εναντίον σας. Αποφύγετε με κάθε τρόπο να δώσετε συνέχεια στις προκλήσεις τους, για να μην εναντιωθούν στα σχέδιά σας. Δώστε στον εαυτό σας την ευκαιρία να ξεκουραστεί για να ξαναβρεί πάλι τους ρυθμούς του.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι αναμνήσεις του παρελθόντος ενδέχεται να περάσουν σαν κινηματογραφική ταινία από το μυαλό σας, αλλά δεν πρόκειται να σας χαλάσουν τη συναισθηματική σας ηρεμία. Προσπαθήστε να ξεπεράσετε με ήρεμο τρόπο και ήπιους τόνους κάποιες προστριβές για να μη χαλάσετε την όμορφη ατμόσφαιρα που επικρατεί, αλλά ούτε και να έχει επιπτώσεις στον ψυχικό σας κόσμο. Εστιάστε σήμερα στη διασκέδαση και την ψυχαγωγία σας, βάζοντας μπροστά τον αυθορμητισμό σας, για να πλησιάσετε περισσότερο τους άλλους.

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ