«Μάτια που δεν βλέπονται…»: Φινάλε στη σχέση της Ελένης Φουρέιρα με τον Αλμπέρτο Μποτία! (video)

Must Read

«Τίτλοι τέλους» για τη σχέση της Ελένης Φουρέιρα με τον Αλμπέρτο Μποτία, καθώς η… ακαταμάχητα σέξι τραγουδίστρια και ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους! 

Τη στιγμή που η Φουρέιρα διανύει μια υπέροχη περίοδο στα επαγγελματικά της, στα προσωπικά της τα περνάει, μάλλον, άσχημα, καθώς η σχέση της με τον διεθνή Ισπανό ποδοσφαιριστή έφτασε, ως φαίνεται, στο οριστικό τέλος της.

ΦΟΥΡΕΙΡΑ ΜΠΟΤΙΑ

Δεν είναι ότι δεν προσπάθησαν να σώσουν την αγάπη τους, όμως, η μεγάλη απόσταση (ο Μποτία αγωνίζεται στην Αλ Χιλάλ της Σαουδικής Αραβίας) δεν τους επέτρεψε να δημιουργήσουν τις κατάλληλες συνθήκες, για να ονειρευτούν ένα κοινό μέλλον.

ΦΟΥΡΕΙΡΑ ΜΠΟΤΙΑ

 

Το τελευταίο διάστημα, η εκρηκτική περφόρμερ, η οποία έχει επικεντρωθεί στην καριέρα της, από όπου αντλεί δύναμη και θέληση για δημιουργία, προετοιμάζεται να μετακομίσει στο Los Angeles για δύο μήνες, με στόχο να προωθήσει τη δουλειά της στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

ΦΟΥΡΕΙΡΑ ΜΠΟΤΙΑ

Και, κάπου ανάμεσα στις live εμφανίσεις και τις προετοιμασίες για το ταξίδι της, περνά τον χρόνο της με συνεργάτες της, με τους οποίους τη δένει μια βαθιά φιλία.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This