To μήνυμα της Αμαλίας Κωστοπούλου για την δεύτερη οικογένειά της στο Λος Άντζελες

Must Read

Η Αμαλία Κωστοπούλου, κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου, μένει στην άλλη άκρη του πλανήτη καθώς σπουδάζει σε πανεπιστήμιο του Λος Άντζελες. 

Η Αμαλία που φροντίζει συχνά να ενημερώνει τους followers της για την ζωή και την καθημερινότητά της ως ξενιτεμένη φοιτήτρια, πολλές φορές απαντάει μέσω Q&A στους για πράγματα που αφορούν τη ζωή της.

Στην ερώτηση για το πόσο δύσκολο ήταν να αφήσει την οικογένειά της και να φύγει στην Αμερική, η Αμαλία απάντησε με μια φωτογραφία που συνόδευσε με το παρακάτω μήνυμα:

«Είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί είμαι πολύ κοντά με την οικογένειά μου και ειδικότερα με τα αδέρφια μου. Μου λείπουν πάρα πολύ και προσπαθούμε να κάνουμε face time όσο πιο συχνά μπορούμε. Όμως, αγαπώ πολύ τη ζωή μου στο Λος Άντζελες και έχω φτιάξει μια δικιά μου οικογένεια από «επιλεγμένους» φίλους εκεί, που νιώθουμε ο ένας κοντά στον άλλο και έτσι δεν νιώθουμε τόση μοναξιά»

Δείτε επίσης: Ασημίνα Ουστάλι: Στις κουζίνες που δούλευα οι άντρες με έβλεπαν ερωτικά (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This