On air ξέσπασμα της Σκορδά για την απάτη που ενεπλάκη (video)

Must Read

Ξέσπασε on air η Φαίη Σκορδά, με αφορμή μια διαφήμιση που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και τη θέλει να προωθεί ένα ρόφημα αδυνατίσματος. Ηταν τον περασμένο Νοέμβριο όταν η παρουσιάστρια της εκπομπής «Το πρωινό» έκανε γνωστό το γεγονός, εξηγώντας πως η ίδια δεν έχει σχέση με αυτό το σποτ και κάνοντας γνωστές τις προθέσεις της να κινηθεί νομικά. Παρ’ όλα αυτά η εν λόγω διαφήμιση εξακολουθεί να υφίσταται στο ίντερνετ, γεγονός που την έκανε χθες να χάσει την ψυχραιμία της.

«Μου στέλνετε πάρα πολλά μηνύματα και πλέον με ρωτούν και οι φίλοι μου. Ζήτησα από το δικηγορικό μου γραφείο να μιλήσει με τους ανθρώπους της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος σχετικά με μια διαφήμιση που φαίνεται να διαφημίζω ένα ρόφημα αδυνατίσματος. Το έχω ξαναπεί, αλλά έχει ξεπεράσει τα όρια. Δεν είναι αλήθεια, είναι απάτη. Φοβάμαι μήπως σε κάποιον συμβεί και κάτι. Πραγματικά, δεν πρέπει να το αγοράζετε, δεν εμπλέκομαι εγώ σε αυτή την ιστορία. Είναι ψεύτικο, είναι μια απάτη» είπε εκνευρισμένη η Φαίη και συνέχισε:

«Προσπαθώ να ξεμπλέξω από αυτή την ιστορία. Στενοχωριέμαι πάρα πολύ, γιατί μπορεί κάποιος να έχει δώσει τα λεφτά του και είναι κρίμα. Είναι από το εξωτερικό, αλλά σίγουρα κάποιος από εδώ το κίνησε. Θα τον βρω ποιος είναι, θα με πιάσει το κιλκισιώτικο άμα τον βρω. Θα τον βρω και τότε να με ψάχνετε. Μη τον βρω… Είναι δυνατόν να κοροϊδεύει τον κόσμο;».

Δείτε επίσης: Το πάρτι της Βίκυς Καγιά για τα δεύτερα γενέθλια του Καρόλου – Ηλία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This