H Ευρυδίκη φόρεσε τη ρόμπα της και έβγαλε όλο της το μίσος στο My Style Rocks από… εκδίκηση (video)

Must Read

Έχουμε καταλάβει ότι η Ευρυδίκη είναι ιδιότροπος χαρακτήρας, λίγο ονειροπαρμένη να το πούμε… λίγο καβαλημένη ίσως; Λίγο θέλει να κάνει το κομμάτι της και να γίνει διάσημη από τις κόντρες και τα μέτωπα που εξαπολύει αδιαφορώντας για τους κανόνες και το ύφος του παιχνιδιού, σα να θέλει να κάνει το «κομμάτι της» και μόνο.

Αλλιώς πώς αλλιώς να εξηγήσουμε ότι φόρεσε τη ρόμπα- κιμονό με καλσόν και τακούνια και ήρθε να μας πει ότι… ροκάρει κιόλας; Κάνει λέει κάποιες δουλίτσες στην κουζίνα, γι αυτό ντύθηκε έτσι και παραλίγο να φάει και μια τούμπα… Αφού κυρία μου δεν τις σηκώνεις τις δουλειές με 12ποντο, ποιον πας να κοροϊδέψεις;

Όπως ήταν αναμενόμενο οι συμπαίκτριες της και η κριτική επιτροπή την «χαντάκωσαν» αφού μόνο για ριάλιτι μόδας δεν ήταν η εμφάνιση της:

Και τόσο πολύ «κάκιωσε» η περσόνα με την ρόμπα που μετά από τα νεύρα της έβαλε άσσο σε όλες τις υπόλοιπες που ακολούθησαν κάνοντας επικριτικά και υποτιμητικά σχόλια.

Εδώ χαρακτηρίζει την Κιάρα Μαρκέζη ως… «πόκεμον»:

Εδώ βγαίνει εκτός εαυτού και απειλεί με άσσους όσες έχουν… συμμαχήσει εναντίον της και την χαντακώνουν στην βαθμολογία και απειλεί με αντίποινα:

Εδώ εξακολουθεί να δίνει πόνο: «Αν δεν μπορείτε να αντέξετε το πολύ του χαρακτήρα μου και της εμφάνισης μου, δεν φταίω εγώ»

Δείτε επίσης: Έγινε κι αυτό: Το… «μπoύστο» του Λάκη Γαβαλά έβγαλε μάτια στο «My Style Rocks»! (video)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This